powazny problem
Napisano Ponad rok temu
z takim entuzjazmem czytałem historię ozorka, od 1 do 5 strony, cały mini cykl. Przykro mi, że finał się nie rozwiązał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wracajac do tematu to nie sadzicie ze najlepiej kolesia zaj.... z calego powera w jaja?? przeciez kazdy pada po tym i trudno sie przed tym uchronic
oj wcale nie jest tak łatwo precyzyjnie trafic, wystarczy, że sie człowiek nogą zasłoni. Jest też spore prawdopodobieństwo, że noga pójdzie po wewnętrznej stronie uda zamiast w jaja.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
tak tj.to Tylko gorzej jak kolesiaa nietafimy albo trafimy to raczej nam to chluby nieprzyniesie i bdziemy traktowani rwaczej na jescze gorszego frajera(w tej sytuacji)Bo kto bije po jajch??. Dlatego lepiej przechdzac kolo delikwenta zajebac mu z lokieta . Albo tez wpasc przypadkowo na niego z bania 8) . Ale to tez trzeba umiec zrobic .z calego powera w jaja?? przeciez kazdy pada
Napisano Ponad rok temu
[']
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A moze przy rejestracji powinni dolaczyc pytanie: "Czy jestes trollem?"
I przy pozytywnej odpowiedzi automatyczny ban na ip czy co tam jest.
Mysle ze trolle nie sa az tak bystre, zeby obejsc to
Napisano Ponad rok temu
Witam to znowu ja chodz mineło troche czasu od ostaniej wizyty troche sie u mnie zmieniło na dobre zacząłem chodzić na siłownie na poczatku tak sporadycznie ale teraz już traktuje to bardzo poważnie nie bawem bede chodził na Boks mówie wam nie to ze kazdy by sie mnie bał ale czuja do mnie respect !! ostatnio na dyskotece nastukałem gosciowi ze nie miał siły wstać aaa jeszcze jedno Tori czy jak ci tam nie badz taki madry bo ci z tyłu zabraknie hhahaha tak wogóle dzieki wszystkim za pomoc teraz bede miał 18 lat i sie dopiero rozkręcam hehehe pozdrawiam
a mózg masz?
Napisano Ponad rok temu
Wprawdzie zamienił mózg na tricepsy, ale żyje
Zyje nasz kochany Azorek, alleluja
ALLELUJA!!!
Azorek, podawaj od czasu do czasu nowe komunikaty z Frontu Dyskotekowego
A my będziemy świadkami jak rodzi się heros.
Napisano Ponad rok temu
Witam to znowu ja chodz mineło troche czasu od ostaniej wizyty troche sie u mnie zmieniło na dobre zacząłem chodzić na siłownie na poczatku tak sporadycznie ale teraz już traktuje to bardzo poważnie nie bawem bede chodził na Boks mówie wam nie to ze kazdy by sie mnie bał ale czuja do mnie respect !! ostatnio na dyskotece nastukałem gosciowi ze nie miał siły wstać aaa jeszcze jedno Tori czy jak ci tam nie badz taki madry bo ci z tyłu zabraknie hhahaha tak wogóle dzieki wszystkim za pomoc teraz bede miał 18 lat i sie dopiero rozkręcam hehehe pozdrawiam
Zostaniemy przyjaciolmi? Pomozesz mi powyrywac lachony na zabawie w remizie?
Tak wogole, Tori, on ci grozi atakiem na twoj odbyt
Napisano Ponad rok temu
Tak wogole, Tori, on ci grozi atakiem na twoj odbyt
myslisz, ze chce go zgwalcic? co ta silownia z ludzmi robi...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sie obron cwaniaku
- Ponad rok temu
-
Walka uliczna (żule)
- Ponad rok temu
-
kimbo vs aydran
- Ponad rok temu