ph vs odzywki
Napisano Ponad rok temu
np oxanavar czy np.shock terapy
staz i waga odpowiednia na jedno i drugie-cel masa dodatkowo mutant mass aminokw multiple itp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
bez sensu porównanie, szkoda zdrowia na ph jak już to lepiej walić koks, jestem zwolennikiem suplementów bo są zdrowsze
Ja tam nie wiem czy suple sa zdrowsze. Niby sa, ale np ALRI wali scieme swoimi pros-steroids jak Jungle Warfare czy venom / hyperdrive co zawieraly leki na recepte co ograniczaja laknienie etc.
Przedtreningowce zawieraja takie ilosci stymulantow ze nie moga byc zdrowe na dluzsza mete, a niektore boozery NO2 moga byc szkodliwe dla ludzi z podejrzeniem jaskry (podnosza cisnienie w oczodolach).
Bialka i gainery slodzone sztucznymi slodzikami - terror
My chyba bedziemy pierwszym pokoleniem ktore bedzie widzialo dlugotrwale efekty uzywania 'suplementow' .
Hustler, na pewno wiesz co brac i czego unikac, jak dlugo juz jedziesz na suplach?
Co do tematu; kup sobie dobry stack np shock + storm albo dobry boozer tescia np Animal Test + Animal M- stack
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście że nadmierne używanie suplementów nie jest wskazane, ale tak jest ze wszystkim
Napisano Ponad rok temu
Jangle może nawet zablokować, stary Venom to był narkotyk, Hydroxcut zabił kilka osób. Wiele supli miało dosypki i ma. Nie raz widać, że dosypki zdarzają się w firmach które kiedyś produkowały ph. Suple mają też działanie pro zdrowotne a nie tylko anaboliczne. np. Glutamina, tauryna, arginina. Jasne, że nie umiejętne branie i sztrycowanie się na maxa nie jest zdrowe. Do dopingu nic nie mam jeśli jest brany z głową.
A suple biorę wystarczająco długo, żeby się na ich temat wypowiadać (nie odkreślam na kalendarzu każdego dnia brania supli)
ps. Shock nie jest zbyt , Storm jest b. dobry
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
nidy nie mialem ph ani sa
chce cos "dowali" , chce MASY
mam diete gainera witaminy bialko itd, obecnie koncze Xpanda
i chcialbym jakiegos kopa
Napisano Ponad rok temu
kolega pare linijek wczesniej chcial staz itp
Napisano Ponad rok temu
możesz walnąć mono + Storm/ Green Magnitude/ White Flood
jak chcesz pobudzenia, i wyjebki na to skołuj geranamine
dobrym dodatkiem będzie purple wraath
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Suple wymiekaja w porównaniu z PH, jednak jezeli chcesz zrobic dobry cykl na ph to wydatek ponad 1000 zl. Wiec jezeli nie masz tyle to nawet nie zaczynaj cyklu. Co wiecej jezeli nigdy jeszcze nie brales Storma,Shocka to zrób sobie cykl na tym wlasnie tak jak poradzil Ci kolega wyzej. Wyciagnij ze supli co sie da i jezeli potem nie bedziesz mial zadowalajacych przyrostów siegnij dopiero po PH lub SAA.czyli nie kupowac PH lepiej np. zestaw za 230zl SHOCK+STORM