Rzeczywiście przesrane. Porzuć wszelką nadzieję oraz aikido i zajmij się szydełkowaniem, bo w tym układzie, jaki masz, do niczego przecież w aikido nie dojdziesz.Z lektury wątku wynika, że mam przesrane, bo w promieniu 50km nie ma dojo z inna linią przekazu.
Treningi w dwoch dojo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i jeszcze zapomniales dodac, ze po kazdym cwiczeniu trzeba oszamac serniczek :wink:trzeba cwiczyc na poczatku w kilku dojo, zeby odkryc aikido, ktore odpowiada naszej osobie. warto porownywac, nie bac sie myslec krytycznie.
Napisano Ponad rok temu
Choć moje Aikido jest mojsze, to moja sytuacja jest przesrańsza, bo w promieniu 70km nie ma dojo z inną linią przekazu. No, chyba, że na Ukrainie :wink:Z lektury wątku wynika, że mam przesrane, bo w promieniu 50km nie ma dojo z inna linią przekazu.
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
A na zdrowie, na zdrowie... Nic tak nie poprawia samopoczucia jak porcja smiechu, a jeslim tego smiechu przyczyną, to tylko mnie cieszy, bo stosunek do siebie samego mam dość swobodny A Bujinowi się należy, w koncu w Berlinie mieszka...APAS, dałeś się bujinowi w maliny wpuścić. to jego stara śpiewka. on sobie tak lubi ludzi pozaczepiać, a potem siedzi, czyta to i zaśmiewa się do łez. a wszystko to, bo to jemu się zwyczajnie nudzi.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kalendarz PFA 2007
- Ponad rok temu
-
Marcin Velinov
- Ponad rok temu
-
Zapomniany Solenizant
- Ponad rok temu
-
Aikido na własną ręke
- Ponad rok temu
-
Znowu Bożonarodzeniowo i Noworocznie... (jak corocznie)
- Ponad rok temu
-
"Rozmiękczanie" gi
- Ponad rok temu
-
ciecia boken
- Ponad rok temu
-
Nowe fotki z seminarium Sensei Y.Yamady
- Ponad rok temu
-
Ki projection ?
- Ponad rok temu
-
Dlaczego O sensei zmagal sie z drzewami?
- Ponad rok temu