"fighterskie ciuchy"
Napisano Ponad rok temu
mam na mysli spodenki do MMA i rash guarda... a mianowicie w czym one sa pomocne pod katem treningu, oprocz tego ze sa promowane jako fighterski ciuch niezbnedny do cwiczen? Sporo osob ostatnio poruszalo ten temat na budo (jaki rash jakie spodenki) ale nie znalazlem nic o tym czy te spodenki sa rzeczywiscie specjalistycznym sprzetem do treningu walki. Zajmuje sie glownie stojka i zawsze starczyly mi zwykle spodenki albo dres + zwykla koszulka. Wiec drodzy panowie, ktorzy uzywaja, czy oprocz szpanu na sali to cos daje? :wink:
pzdr!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taki był cel powstania rashy...
ang - rash - wysypka, wykwit
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to że rashe są przeznaczone do sumbission wrestling, bo tam nie wolno chwytać za ubrania i dlatego ubranie powinno być minimalne albo żadne (np. bez koszulki).witam,
mam na mysli spodenki do MMA i rash guarda... a mianowicie w czym one sa pomocne pod katem treningu, oprocz tego ze sa promowane jako fighterski ciuch niezbnedny do cwiczen? Sporo osob ostatnio poruszalo ten temat na budo (jaki rash jakie spodenki) ale nie znalazlem nic o tym czy te spodenki sa rzeczywiscie specjalistycznym sprzetem do treningu walki. Zajmuje sie glownie stojka i zawsze starczyly mi zwykle spodenki albo dres + zwykla koszulka. Wiec drodzy panowie, ktorzy uzywaja, czy oprocz szpanu na sali to cos daje? :wink:
pzdr!
Do stójki (uderzanej) to ma się nijak, rashe są tylko do grapplingu i tam się rzeczywiście przydają a nie są do szpanu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mianowicie czytalem o problemach kolarzy z wytwarzaniem plemnikow - obcisly stroj + wytworzenie wysokiej temperatury szkoda pracy jader. Ktos z was wie jak tyczy sie to naszego tematu? Wydaje mi sie ze podczas treningu wytwarzamy wieksza temperature od kolarzy, a obcisle gacie + wysoka temperatura...
nie wiem jak wy, ale ja tam wole sie troszczyc odrobine za duzo o moich zolnierzy niz za malo :wink:
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Materiały arhiwalne z Bruce Lee ?
- Ponad rok temu
-
Doradźcie - gdzie w Wawie cwiczyc mając 30kę na karku?
- Ponad rok temu
-
Szacunek
- Ponad rok temu
-
Maze Bag
- Ponad rok temu
-
ROZUMNY trening dla 40+ latka
- Ponad rok temu
-
Zasada 3xI (WTF?!)