Roman Belov vs Mestre Barrao
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Różnica w tym, że w tamtym zajściu pobili się dwaj znakomici Capoeiristas a tutaj do Mestre Barrao fikał jakiś grzyb. Co to w ogóle za kolo? Przecież on ginga ma jak koleś ze sklepu mięsnego. Co on w ogóle uprawia? Pachnie mi to Mocambo Capoeira (jeżeli ktoś jeszcze pamięta tego nowotworka z Olsztyna)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
zreszta na tym filmiku "russia vs. world" w capoeira, to widac ze to bylo ustawiane.
a to swoją drogą, bo ewidentnie widać, że Meste Barrao mógłby Ruskiemu nakopać do dupy, więc czemu tego nie zrobił? A w wypadku tej armady przy której Belov przewrócił go bandą to byłbym skłonny sądzić nawet że się podłożył? Bo nie wierzę że gość trenujący jakieś 8-9 lat (Belov) miałby jakiekolwiek szanse przeciwko Mestre? :roll:
Napisano Ponad rok temu
przykro mi ale Mestre Barrao prosil mnie o nierozpowszechnianie tego wiec musze sie dostosowac do tego o co prosi mój Mestre.
to raczej nie był Mestre Barrao...
Niech ktoś sprostuje :twisted:
Napisano Ponad rok temu
pierwszy cytat odnosi się do rozmowy o filmiku na ktorym Mestre Barrao pierze sie z Romanem Belovem (czyt. "posrańcem") a drugi cytat do filmiku "Russia vs. World", na ktorym Roman ma ustawiana choreografie z jakims brazylijczykiem, który nie jest Mestre Barrao...przykro mi ale Mestre Barrao prosil mnie o nierozpowszechnianie tego wiec musze sie dostosowac do tego o co prosi mój Mestre.
to raczej nie był Mestre Barrao...
Niech ktoś sprostuje :twisted:
mam nadzieje, że nie zamieszłem za bardzo :wink:
Napisano Ponad rok temu
Szkoda że takie sytuacje mają miejsce. Dobrze że w Polsce się coś takiego nie wydarzyło chociaż my też mamy swoje "kwiatki"...
Napisano Ponad rok temu
...a drugi cytat do filmiku "Russia vs. World", na ktorym Roman ma ustawiana choreografie z jakims brazylijczykiem, który nie jest Mestre Barrao...
mam nadzieje, że nie zamieszłem za bardzo :wink:
aa w takim razie rzeczywiście się zamotałem
 przepraszam, mój błąd, byłem pewien że to Mestre Barrao
  przepraszam, mój błąd, byłem pewien że to Mestre Barrao   w sumie to nawet podobni są
  w sumie to nawet podobni są  

Napisano Ponad rok temu
byłem pewien że to Mestre Barrao
w sumie to nawet podobni są
w sumie to wcale nie są podobni

no i jak było wyżej napisane ginga ruska wymiata

Napisano Ponad rok temu
Sytuacja przypomina mi trochę dawne zdarzenie (bodajże z 1998r) kiedy to Mestre Nem z Artes das Gerais poprzytykał się z Pasoka z A.B.A.D.A.
ma ktos filmik?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) nie wiem dlaczego ...
 nie wiem dlaczego ...

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Szukam tekstu do piosenki... Szukam tekstu do piosenki...- Ponad rok temu 
- 
			 pytanie pytanie- Ponad rok temu 
- 
			 Capojeritas czy Capoeritas ? Capojeritas czy Capoeritas ?- Ponad rok temu 
- 
			 Zasady/zwyczaje w Roda Zasady/zwyczaje w Roda- Ponad rok temu 
- 
			 Capoeira w Rzeszowie. Capoeira w Rzeszowie.- Ponad rok temu 
- 
			 Abady...jakie kupic? Abady...jakie kupic?- Ponad rok temu 
- 
			 Plastry, czy coś podobnego Plastry, czy coś podobnego- Ponad rok temu 
- 
			 Capoeira w życiu codziennym Capoeira w życiu codziennym- Ponad rok temu 
- 
			 Lublin Lublin- Ponad rok temu 
- 
			 Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie - zaginal capoerista Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie - zaginal capoerista- Ponad rok temu