Jeżeli znacie jakieś książki które mogły by mi pomóc prosze was o podanie ich

pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziękóje wszystkim za odpowiedzi a w szczególności Tobie"jezeli o ksiazkach mowimy, to fajna sprawa jest ksiazka "Legendarne korzenie Aikido"
wszystkie techniki sa dokladnie opisane i opatrzone ilustracjami "krok po kroku". polecam
![]()
mysle jednak, ze najlepszym rozwiazaniem ze wszystkich jest poprostu zapisanie sie na zajecia Aikido w najblizszym klubie czy sekcji i rozpoczecie treningow pod bacznym okiem Sensei
Napisano Ponad rok temu
Z tym sięzgodze ale TKD ucze sie od trenejroWitaj Maveric, a teawondo uczysz się z książki?...
Prima aprilis jest wiosną, ale ze względu na pogodę można sie pomylić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tym wypadku, najlepiej usiądź sobie cicho w kącie i poczekaj aż przejdzie.mam taki problem chcem trenować ale już trenuje jedno sw a na drógie nie mam czasu , chyba że zawalił bym szkołe , ale tego niemoge uczynić bo w tym roku mam maturke.
Napisano Ponad rok temu
interesuje mnie aikido i chciał bym zacząć trenować
Napisano Ponad rok temu
...ciach...
PS: Nie lubię czepiać się ortografii, ale skoro masz w tym roku maturę, to zrobię wyjątek...
Napisano Ponad rok temu
Chciałem się dowiedzieć czy trening na podstawie jakiejś książki ma sens ...........
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem ile ćwiczysz to TKD, ale mówi się, żeby nie zaczynać ćwiczyć innych SW jak się osiągnie pewnego doświadczenia w swojej podstawowej sztuce, bo można sobie namieszać.
Napisano Ponad rok temu
dziękóje wszystkim za odpowiedzi a w szczególności Tobie"jezeli o ksiazkach mowimy, to fajna sprawa jest ksiazka "Legendarne korzenie Aikido"
wszystkie techniki sa dokladnie opisane i opatrzone ilustracjami "krok po kroku". polecam
![]()
mysle jednak, ze najlepszym rozwiazaniem ze wszystkich jest poprostu zapisanie sie na zajecia Aikido w najblizszym klubie czy sekcji i rozpoczecie treningow pod bacznym okiem Sensei![]()
mam taki problem chcem trenować ale już trenuje jedno sw a na drógie nie mam czasu , chyba że zawalił bym szkołe , ale tego niemoge uczynić bo w tym roku mam maturke.
Jedyne co mi zostaje to zaopatrzyć się w szkoleniówki , myśle o tej książce o której napisałaś , przejde sie do księgarni i jeszcze sie rozejże , jak jakaś książka wpadnie mi w oko to wam napisze
Jeszcze raz dziękóje i pozdrawiam![]()
Napisano Ponad rok temu
PS: Nie lubię czepiać się ortografii, ale skoro masz w tym roku maturę, to zrobię wyjątek...
a ja jednak bym koledze Maveric polecał uczenie sie wielu sztuk walki, bo w zyciu coś trzeba umieć robić.
z taką ortografią to raczej sukcesów na maturce nie wróżę, więc moze jednak idź w rozwiązania siłowe..... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Przejdzie Cijakbys potrzebowal jeszcze kiedys pomocy lub informacji - pisz. postaram sie pomoc i odpowiedziec na pytania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Joviszek Dzięki
Chcem zacząć trenować Aikido , bo czuje że SW uderzane niewystarczy, chcem je uzupełnić chwytanym.Ucze się atakować a teraz chcem zacząć uczyć się bronić.
TKD uprawaim już 2 lata.
ps. z matury próbnej z polaka miałem 69% mi to wystarczy a Worda niemam![]()
rest in peace
Napisano Ponad rok temu
Fascynujące, i jak wrażenia organoleptyczne?? :wink:...miałem 69...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu