pozdro

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Joviszek Dzięki
Chcem zacząć trenować Aikido , bo czuje że SW uderzane niewystarczy, chcem je uzupełnić chwytanym.
Ucze się atakować a teraz chcem zacząć uczyć się bronić.
Napisano Ponad rok temu
acha , nie interesuje mnie parter
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A teraz poważnie: ani aikido, ani żadnej innej sztuki, sportu czy też systemu walki [bold]NIE DA[/bold] się nauczyć z książek czy też kaset. Ale to Twója sprawa. Kurs tkd proponuje ESKK, a kurs aikido bywał dostępny , w formie CD, na allegro.pl. Życzę powodzenia...
![]()
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o podstawy niechcem zostać jakimś mistrzem wymiataczem, wystarczą mi podstawy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tylko niosę pomoc...PS: Nie lubię czepiać się ortografii, ale skoro masz w tym roku maturę, to zrobię wyjątek...
a ja jednak bym koledze Maveric polecał uczenie sie wielu sztuk walki, bo w zyciu coś trzeba umieć robić.
z taką ortografią to raczej sukcesów na maturce nie wróżę, więc moze jednak idź w rozwiązania siłowe..... :twisted:
No złośliwcy jedni, w Wigilię... a niech Was... A jak się chłop kompleksów nabawi? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Chcem zacząć trenować Aikido , bo czuje że SW uderzane niewystarczy, chcem je uzupełnić chwytanym.Ucze się atakować a teraz chcem zacząć uczyć się bronić.
TKD uprawaim już 2 lata.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak zawsze ... koles chce cwiczyc aikido a wy chcecie go zniechecic tylko tak dalej...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu