szorty "proffesional fighter"
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
używał ktoś tych szortów????? cena 56zł tanie a jak z jakością ??
Napisano Ponad rok temu
Pytanie ile jest lycry a ile innego włokna. W spodenkach manto jest np 95% poliestru a reszta to spandex. W sklepie dla surferów widziałem za to koszulke ktorej sklad stanowila w 90 % lycra a reszta inne wlokno (nie pamietam czy to byla bawelna czy poliester). Do czego zmierzam - w spodenkach czy koszulce powinno być jak najwiecej poliestru ktory ma dobre wlasciwosci termiczne. Lepiej kup spodenki manto bo recze ze na dlugo ci starcza a poza tym sa znacznie efektywniejsze od tych tu (moja osobista opinia). Manto sa za 69 i dostawa do domu za freeWykonane z wysokiej jakości elastycznego materiału (lycra) spodenki treningowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdjęcie jest strasznie chujowe, przez co pierwsze wrażenie może być takie a nie inneo gustach sie nie rozmawia, ale te tu wygladaja tandetnie
Napisano Ponad rok temu
Bardzo kiepsko zareklamowane są te spodenki
Pytanie ile jest lycry a ile innego włokna. W spodenkach manto jest np 95% poliestru a reszta to spandex. W sklepie dla surferów widziałem za to koszulke ktorej sklad stanowila w 90 % lycra a reszta inne wlokno (nie pamietam czy to byla bawelna czy poliester). Do czego zmierzam - w spodenkach czy koszulce powinno być jak najwiecej poliestru ktory ma dobre wlasciwosci termiczne. Lepiej kup spodenki manto bo recze ze na dlugo ci starcza a poza tym sa znacznie efektywniejsze od tych tu (moja osobista opinia). Manto sa za 69 i dostawa do domu za freeWykonane z wysokiej jakości elastycznego materiału (lycra) spodenki treningowe
szorty to ja mam tylko z ciekawości pytam bo mnie niska cena zaskoczyła:) a szortów manto nie miałem ale materiał z którego są wykonane jest jakiś dziwny:/ tzn cieńki i chyba słabo rozciągliwy słyszałem ze sie szybko dziurki robią ale co wymagać za tą cene
Napisano Ponad rok temu
Bardzo kiepsko zareklamowane są te spodenki
szorty to ja mam tylko z ciekawości pytam bo mnie niska cena zaskoczyła:) a szortów manto nie miałem ale materiał z którego są wykonane jest jakiś dziwny:/ tzn cieńki i chyba słabo rozciągliwy słyszałem ze sie szybko dziurki robią ale co wymagać za tą cene
z tego co widze na treningach, to spodenki mają dziwny krój i są za wąskie w udach, z kolei rashe "wiszą" na większości ludzi.
Napisano Ponad rok temu
Zobacz sobie te modele.
Napisano Ponad rok temu
http://www.hoolishop.pl/go/_info/?id=1287
Zobacz sobie te modele.
moim zdaniem w kategorii cena/jakość to najlepsze szorty(dostępne w polskich sklepach)
Napisano Ponad rok temu
Dla przykladu podam stronke z fajnymi wzorami [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nic bardziej mylnego material jest bardzo rozciagliwy i zadne dziurki sie nie robiaa szortów manto nie miałem ale materiał z którego są wykonane jest jakiś dziwny:/ tzn cieńki i chyba słabo rozciągliwy słyszałem ze sie szybko dziurki robią ale co wymagać za tą cene
W dupie byles i gówno widziales maja zajebisty kroj i wcale nie sa waskie w udach bo sie rozciagaja. W trakcie treningow w ogole ich nie czuć.z tego co widze na treningach, to spodenki mają dziwny krój i są za wąskie w udach,
Fakt ze jak je pierwszy raz zalozylem to wydaly mi sie za ciasne w udach i chcialem je odeslac i zamienic na wieksze ale wystarczylo ze kumpel mi napisal ze takie wlasnie maja byc i sie rozciagna a dalem na lus.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rampage Rampage Rampage!
- Ponad rok temu
-
Muzyka Mamed Khalidov
- Ponad rok temu
-
Sklep MMA
- Ponad rok temu
-
K1 Sylwester Giant Silva vs Akebono walka roku!!!
- Ponad rok temu
-
Sklep internetowy
- Ponad rok temu
-
Różalski znów zwycięża...
- Ponad rok temu
-
Supercharge Droga do Tokyo Dome 2006
- Ponad rok temu
-
MMA/pieniadze/gielda/akcje... czyli jak zarobic 100 000$...
- Ponad rok temu
-
Gala MMA,K-1 Warszawa
- Ponad rok temu
-
WFA zakonczylo dzialalnosc
- Ponad rok temu