Doradźcie - gdzie w Wawie cwiczyc mając 30kę na karku?
Napisano Ponad rok temu
Nie bardzo wiem, gdzie w stolicy w moim wieku można efektywnie trenować - chodzi mi o wiek w grupach - bez nastolatków - i poziom szkolenia.
Ćwiczyłem taekwondo (3 lata, efektywnie 8) ) - ale sam bylem wtedy nasto-; zaś 2 lata temu zaliczyłem 2 miesiące kyokushin - kontuzja (nie z treningów) i nadmiar zajęć zblokowały mnie z powrotem. Zresztą - karate po TKD to raczej średnia radocha.
Nie mniej jestem otwarty na sugestie odnośnie stylów - głównie chodzi mi o atmosferę, poziom wiekowy, przewaga sparringów nad formami ( ) i oczywiście miasto Warszawa.
Pozdrawiam
P.S. - człowiek siedzi w necie od lat (zawodowo) i dopiero wczoraj niedawno trafiłem na takie fajne forum.
Napisano Ponad rok temu
Jak sie zbierzesz, to jeszcze zdarzysz dzisiaj na trening na WAT, start o 20.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
oczywiście wybór należy do ciebie
p.s. kolega (który nigdy nic nie ćwiczył) jest od 4 miesięcy zachwycony ta forma aktywności
Napisano Ponad rok temu
Mysle, ze nikt nie bedzie robil z tego powodu problemow.Tnx, Liczmistrz, właśnie zaglądam. Choć pisałem wcześniej nt kyokushin...ale... może warto dokonczyc, co się zaczęło. Dziś pewnie nie zdąże - tylko pytanie. o 20-ej ćwiczy grupa zaawansowana - nie mając żadnego kyu w kyokushin mogę iść do tej grupy? (jak dla mnie to ok)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i Wesołych Świąt[/b]
Napisano Ponad rok temu
W tym pierwszym trenuje osoba co najmniej po 40 i kilka mocno "dojrzałych" także ty będziesz młodziak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam zapisując się byłem w podobnej sytuacji co Ty
Trening jest przekrojowy, obejmuje wszystkie strefy walki, praktyczne podejście do samoobrony, walkę nożem itp.
Treningi odbywają się w piątki w Zespole Szkół przy ul. Gen. Zajączka 7 o godz. 17:30. Niestety tylko raz w tygodniu, dopóki grupa nie powiększy się na tyle, aby częstsze przyjazdy trenera z Łodzi były do zniesienia finansowo.
Po więcej informacji zapraszamy na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
klik --> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zajecia prowadzi Ryszard Jóźwiak.
(mozesz "Go czytac" na tym forum)
p.s. ja- tez z 30-stka ;-)
Napisano Ponad rok temu
Myślę,że Ci się spodoba,znajdziesz tam coś i z tae-kwon-do i z bjj-tu.
Prowadzi Paweł Drozdziak,przejdz się i zobacz,jest tam kilku ludzi w twoim wieku i o podobnych doświadczeniach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szacunek
- Ponad rok temu
-
Maze Bag
- Ponad rok temu
-
ROZUMNY trening dla 40+ latka
- Ponad rok temu
-
Zasada 3xI (WTF?!)
- Ponad rok temu
-
Gabaryty i wybór.
- Ponad rok temu
-
Co z kopnięciem bocznym ?
- Ponad rok temu
-
"nowy"bruce lee ;)
- Ponad rok temu
-
Piłka lekarska
- Ponad rok temu
-
Trening na siłowni i MT, plan proszeo o recenzje !
- Ponad rok temu
-
Maty TATAMI
- Ponad rok temu