Nowe Info TKD
Napisano Ponad rok temu
MAm taką sprawę: Chciałbym chodzić na TKD tylko, że niewiem gdzie można u mnei w Ostrołęce chodzić na TKD?
I wqogule czy warto?
Moze podzielicie się ze mna swoimi wrażeniami z treningów [ Niezależnei od miasta w jakim trenujecie]????
I ogulnie czy sztuka ta przydaje sie w życiu codziennym? [ Według was]
I pytanka do ludu z oki
Gdzie są kluby?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Więc może na forum ktoś wie? [poprzednie pytania dalej mnie interesują ]
Napisano Ponad rok temu
Warto warto...
Napisano Ponad rok temu
Ale ja się pytam poważnie Kto wie Gdzie? Jak? Kiedy? w Ostrołęce i + reszta pytań
Napisano Ponad rok temu
VNM
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Mam taką sprawę: Chciałbym chodzić na TKD tylko, że niewiem gdzie można u mnei w Ostrołęce chodzić na TKD?
nie nadajesz się
I wqogule czy warto?
nie warto
Moze podzielicie się ze mna swoimi wrażeniami z treningów [ Niezależnei od miasta w jakim trenujecie]????
treningi są ciężkie, wyczerpujące i bolą po nich mięśnie.
na dodatek trener zawsze wymyśla ćwiczenia których nie da się zrobić.
I ogulnie czy sztuka ta przydaje sie w życiu codziennym? [ Według was]
nie.
wszystkie konflikty rozwiązałem przez rozmowy. W ogóle się nie przydaje. Daj sobie spokój.
Napisano Ponad rok temu
A do tematu, taekwondo warto jak najbardziej ćwiczyć, ja sam zaczynałem od kopania w domu, i uważam, że bardzo dobrze zrobiłem zapisując się do sekcji, w domu niedużo bym się nauczył, a tu jest super, szczerze polecam, ale niewiem niestety gdzie w ostrołęce, choć same twoje podejście jest takie jakby cie rodzice na siłe wysyłali, ja na 17 na trening wychodze o 15 bo mam ciężki dojazd, o 16 jestem na miejscu i godzine marzne na ławce, jakbym wyszedł później to niewiem czy by wogle dojechał bo są korki, więc jak widzisz ja umiem stracić pare godzin z życia dla taekwondo, a tobie się poszukać niechce, poradził bym ci poprostu poszukać, przyjść, zobaczyć, potrenować i wszystko będzie jasne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. a z tym dojazdem to niechodziło o przechwalanie, chciałem mu pokazać, że dla chcącego nic trudnego
Napisano Ponad rok temu
Posłuchaj wiem że wyglada tak jak by mi sie nei chciało, ale niestety ja jestem teraz chory i nie pójde na centrum miasta żeby ulotek poszukać :wink: Chętnie bym poszedł bo wcale nei jestem leniem ale co ja teraz moge zrobić siedzieć na tyłku i pytać na Necie A co do rodziców to właśnie oni nie chcą mnie puścić, a nie na siłe Ale Załatwie i będe chodził tak zawsze bywa
Napisano Ponad rok temu
Hachigoro a nie masz żadnych znajomych co by trenowali jakąś sztuke walki w twoim mieście?może to ich powinieneś zapytać.
Napisano Ponad rok temu
Hachigoro: rodzicami się nie przejmuj-myślę, że dasz radę ich namówić....moi też protestowali kiedyś, ale ja dla jaj im pokazałem walki K-1 w TV i mieli wątpliwości z tego względu, ze sam nie wiem czemu moja rodzicielka uważa, że jestem zaczepny(myli się na szczęście) ale od jakiegoś czasu już uważają, iż ćwiczenie TKD przeze mnie to dobry pomysł
Pozdrawiam-VNM
Napisano Ponad rok temu
Venom [KSW] - Nie przewjmuje się nimi bo i tak się zgodza Narazie musze się dowiedzieć coś na temat klubów i wyzdrowiec
A potem się zobaczy...
Napisano Ponad rok temu
Do Hachigoro: nie uważam cię za lenia, i niemam do tego prawa z powodów jakie podał już tynks , chciałem ci tylko pokazać jak można odebrać twoje zachowanie, jednakże niemiałem pojęcia, że jesteś chory i wysunołem pochopne wnioski za co Cię przepraszam, a co do klubów to nieznam Ostrołęki, ale moge ci podpowiedzieć, że bardzo często kluby mają sale w szkołach, i tam można szukać informacji, a rodzice się niewątpliwie zgodzą, moi też troche kręcili nosem na początku, ale tak jest dlatego, że większość ludzi słysząc jaką kolwiek nazwe wschodnią uważa, że jest to sztuka zabójczych ciosów i śmiertelnych łamań , podobnie jest też zresztą chociażby z boksem, czy kickboksem, myślą, że to jest bezmyślne mordobicie w którym uczestniczą tylko fizole po zawodówkach..., a tak nie jest, więc jak się rodzice będą czepiali to pokaż im czym jest taekwondo, udowodnij, że ludzie wracają z treningów z całymi nosami i z zębami i napewno cię puszczą.
Napisano Ponad rok temu
PS: Mam do was prośbe ostatnio ukazał się na poczatku forum Taekwondo post Bijatyki uliczne bodajże, bo napisałem tam i mam do was prosbe rozwińmy ten temat na nowo bo od tamtego roku zapewne sporo się wydarzyło z Dresami ja już opisałem walke po treningu siatkówki jakiś czas temu sie odbyła - leczyłem sie miesiac
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak i co trenowac??
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski
- Ponad rok temu
-
Abc taekwondo
- Ponad rok temu