Izraelski test walki Sawickiego - co to?
Napisano Ponad rok temu
Co to takiego?
Napisano Ponad rok temu
W przeciwieństwie do T.A. który nigdy nie zdawał żadnego egzaminu (dlatego panuje w IKMf) dziwaczny sytem stopni i ma dziwaczne tytuły które sobie sam przyznał
"Ekspert-Chief Instructor Krav Maga"
Jesli jednak przyjmiemy iż odmienny system funkconuje, to dlaczego nie ma 4, 5 czy też 6 Exsperta tak jak inni Instruktorzy w tej federacji.
We wszystkich liczących sie organizacjach przyjęty jet system pasów, Wprowadzony równiez przez Imiego.
Rozwawiałem w czasie seminarium z YIGAL ARBIV o egzaminach na pasy i wyjasnił on mi iz na kazdym poziomie zakonczony jest walką
Napisano Ponad rok temu
Jeśli zajrzysz do historii moich postów oraz popytasz innych członków forum, to odejdziesz od swojego paranoidalno-maniakalnego przekonania o wszechobecności Tomasza Adamczyka pod różnymi nickami.
Nie jestem nim, bynajmniej. W ogóle dla Ciebie nikim nie jestem.
A odpowiadanie dziwnymi podejrzeniami na uczciwie postawione i bezstronne pytanie świadczy o dwóch rzeczach: o tym, że grot Ci utkwił w pewnej części ciała, i nie jest to dupka i że jesteś już gotowy do leczenia.
o czym z szacunkiem donosi
Hakata
Napisano Ponad rok temu
Aha, w języku polskim używa się znaków diakrytycznych śćąęó.
Poza tym nie masz pojęcia o składni, ortografii ani logice wypowiedzi.
Załączam Twoją miłą wypowiedź, podkreśliłem wyrazy napisane błędnie.
Czas na przerwę
I co, znowu pewnie T.A. tworzynowy NIK bo żółc zalała mu resztki przyzwoitości.
W przeciwieństwie do T.A. który nigdy nie zdawał żadnego egzaminu (dlatego panuje w IKMf) dziwaczny sytem stopni i ma dziwaczne tytuły Smile które sobie sam przyznał
"Ekspert-Chief Instructor Krav Maga" (zaburzenie składni zdania)
Jesli jednak przyjmiemy (brak przecinka) iż odmienny system funkconuje, to dlaczego nie ma 4, 5 czy też 6 Exsperta tak jak inni Instruktorzy w tej federacji (zaburzenie składni zdania).
We wszystkich liczących sie organizacjach przyjęty jet system pasów, Wprowadzony równiez przez Imiego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki beznadziejny Koleś?
Napisano Ponad rok temu
Nawet może maturę zdasz w końcu...
Napisano Ponad rok temu
Pytanie na zaliczenie dla Ciebie:
90% w poście Hakaty odnosi się do:
a. czasu spędzanego na sali treningowej
b. procentu postów dotyczących Kravmagi w ilości całkowitej napisanych postów
c. procentu uwagi, z jaką Grot czyta posty.
Napisano Ponad rok temu
jeden grocik za inteligentne tematy, jakie podejmuje w temacie „ulica”
- „testowałem francuskie żele 2%, 50% i 90%”
taki żalowy chłopczyk, wszystkowiedzący
smarujesz włoski na całym ciele, czy stosujesz depilację
mam 36 lat i nazywam się Romciu lubię Tomeczka razem chadzamy na spacerki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"...Bardzo trudno uzyskać jest i utrzymać oficjalną rekomendację najsłynniejszej izraelskiej szkoły krav maga (IKMA), ze względu na bardzo wysokie wymagania merytoryczne oraz ciągłą ich weryfikację. Było to przyczyną wielu osobistych niepowodzeń, dla osób które nie zdecydowały się podejść bądź nie przeszły tzw. "izraelskiego testu walki". ..."
Pewnie chodzi o to, że wychodzi się na matę i nastepuje weryfikacja posiadanych umiejętności "pretendenta" chcącego uzyskać/utrzymać oficjalną rekomendację... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
huhuhu uważa żele obezwładniające na żele do smarowania ciała nic dziwnego, że mu palemka odbija
Powtarzam - co to jest izraelski test walki???
Napisano Ponad rok temu
"...Na każdym poziomie zaawansowania w IKMA sprawdzana jest umiejętność i biegłość w walce. ..." Z pewnością ze szczególną uwagą, gdy chodzi o uzyskanie rekomendacji lub reprezentowanie IKMA. "Izraelski", bo odbywa się w siedzibie IKMA w Izraelu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krav Maga Wrocław
- Ponad rok temu
-
Zawodnicy MMA a Krav Maga?
- Ponad rok temu
-
[WAW] Krav Maga na ul. Puszczyka
- Ponad rok temu
-
Szkoleniówka Nevy Seal pdf.
- Ponad rok temu
-
Eyal Yanilow czy Haim Gidon?
- Ponad rok temu
-
Nowa książka o KM
- Ponad rok temu
-
Historia "rosyjskiego stylu" A.A.Kadocznikowa (rus
- Ponad rok temu
-
Krav Maga Augustów
- Ponad rok temu
-
Systema w Warszawie
- Ponad rok temu
-
krav maga w Warszawie - ktora sekcja jest godna polecenia?
- Ponad rok temu