stłuczony lokiec?
Napisano Ponad rok temu
A mianowicie spadłem na betonie na łokiecc i nie wiem czy mam lape zlamana czy tylko obtłuczoną bo u lekarza nie byłem. I teraz pytanie do was. Ręka mnie boli a najbardziej ten łokiecc i samo ramie.... Czy moge iśc na trening? Nie chce z nich rezygnowac w tym miesiacu, bo mam wszysstko oplacone z gory no i wolał bym jednak sie troszke powyywac na worku...
Czekam na wasze odp. I jeszzce jedno pytanie:
- powinienem isc do lekarza? kumple mi mowia i matka pielegniarka ze to tylko stłuczenie, lecz ja jestem bardzo delikatny :roll: :twisted: i wole zapobiedz pogłebieniu się "kotuzji" z gory dziekowka
aha jutro nie mam worków tylko treningi w parach, wiec uzywam mniej wiecej 5% swojej ssily...
Napisano Ponad rok temu
jeśli bliskie Ci osoby mówią(w tym jedna pielęgniarka), że to tylko stłuczenie to czy jest sens jakichś obcych pytać co nawet tego łokcia nie widzieli :roll:kumple mi mowia i matka pielegniarka ze to tylko stłuczenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do lokccia to jest tylko siny... Faktycznie pytanie troche z dupy wyjęte ale chcial bym wiedziec jak wy byscie sie zachowali gdyby was spsotkala jakas kontuzja...
Napisano Ponad rok temu
Jak każdy rozsądny człowiek pójść i poradzić się lekarza sportowego :wink:chcial bym wiedziec jak wy byscie sie zachowali gdyby was spsotkala jakas kontuzja...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kickboxing samemu w domu...
- Ponad rok temu
-
Ministerstwo Sportu gratuluje sukcesów PZMT
- Ponad rok temu
-
kick albo tajski + coś jeszcze
- Ponad rok temu