Sytuacja taka:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"tak jest, ja by mnie kto dupe zawracal ze mnie mus mu za browar zabulic to by juz bankowo raptus go nie uwidzial"'
co to znaczy "bankowo raptus go nie uwidzial? " nie zwracam juz uwage na niepoprawnosc takich slow jak mus, ja by mnie kto ...
nie zebym sie czzepial ale sam mniewam problemy z pisaniem itd. jednakze staram ssie swoje bledy sprawdzac i pooprawiac
Napisano Ponad rok temu
raptus - człowiek nerwowy lub/i nachalnie dopominający się o swoje
nie uwidział - nie dostał
jasne? nie zapadajmy się w odchłań offf-topa...
nie czepiaj sie rzozia, on już tak ma były nawet swojego czasu konkursy z nagrodami dla tych, co go rozszyfrują.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bić się o kilka chwil dyskomfortu psychicznego z powodu zranionej dumy ryzykując dyskomfort fizyczny (np. picie przez słomkę z powodu złamanej szczęki) i tysiące zł za nowe kły u protetyka dla siebie i dla tego cherlawego towarzysza, który musowo również wpierdol obskoczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taki z ciebie gangsta? :roll:Jak zbili piwo i jeszcze cwaniakują to się dzwoni po swoje towarzystwo no chyab że ktoś nie ma
Napisano Ponad rok temu
Tu nie o piwo chodzi ale o saoocenę.
Bić się o kilka chwil dyskomfortu psychicznego z powodu zranionej dumy ryzykując dyskomfort fizyczny (np. picie przez słomkę z powodu złamanej szczęki) i tysiące zł za nowe kły u protetyka dla siebie i dla tego cherlawego towarzysza, który musowo również wpierdol obskoczy
jeżeli taka sytuacja wprowadza Cie w wkurwienie, zranioną dume itd... to nie ważne ile to piwo kosztuje. Chodzi o zasady.
A jak chodzi o zasady to warto za nie walczyć, nawet ryzykojąc zdrowie, wolność itd..
ja akurat miałbym w dupie że ktoś mi niechcący rozbił brował- zrobił to nieświadomie- więc nie mam pretensji
ale każdego co innego może strasznie denerwować i powodować że zakłada temat na forum :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Sam na sam" a potem??
- Ponad rok temu
-
Nóż
- Ponad rok temu
-
walki na smierc i życie
- Ponad rok temu
-
Dworzec PKp:-)
- Ponad rok temu
-
Grupki osiedlowe + dewastacja mienia - co robic.
- Ponad rok temu
-
wazelina w pięsci
- Ponad rok temu
-
w autobusie
- Ponad rok temu
-
Jeden strzał na cwaniaka?
- Ponad rok temu
-
Taekwondo cz Karate