Eyal Yanilow czy Haim Gidon?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy jest sens dociekać tego- dla mnie osobiście ważniejsza jest teraźniejszość niż przeszłość. Uważam, że IKMF jest bardziej wiarygodny, a ich oferta ciekawsza.
Dla osób poszukujących dowodów mogę dodać, że Imi i Eyal napisali wspólnie książkę i jest to jedyny autoryzowany przez Imiego przewodnik po KM. Mam na myśli książkę pt: "Jak obronić się przed uzbrojonym agresorem", która jest niebylejakim argumentem w tym sporze. Jej powstanie świadczy o tym, że Imi akceptował techniki i metodykę teningów i pracował nad nimi wspólnie z Eyalem. Dla mnie to jest super dowód, a wykresy, nazwy federacji, kto od kogo odszedł... to puste gadanie.
Napisano Ponad rok temu
Zaczynałem Kravkę w instytucie u Adamczyka i jak na początek było fajnie bo to taki "super system do zabijania i nikt cie nie pokona" - walka z 3,5,10 agresorami - bujda na resorach. Potem poszedłem do IKMA, której reprezentantem na Polskę jest Krzysztof Sawicki i zobaczyłem, że walczyćnie potrafię wogóle, tule że kondycję wyrobiłem sobie wcześniej u Adamczyka.
To tyle
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa książka o KM
- Ponad rok temu
-
Historia "rosyjskiego stylu" A.A.Kadocznikowa (rus
- Ponad rok temu
-
Krav Maga Augustów
- Ponad rok temu
-
Systema w Warszawie
- Ponad rok temu
-
krav maga w Warszawie - ktora sekcja jest godna polecenia?
- Ponad rok temu
-
KM- początkujący
- Ponad rok temu
-
Systema w Łodzi[?]
- Ponad rok temu
-
Filmy szkoleniowe Systema
- Ponad rok temu
-
Kravmaga-warszawa.com