Stłuczenie okostnej
Napisano Ponad rok temu
maly offtopic: stluczenie okostne na piszczelu... macie pomysl jak szybko pozbyc sie problemu? na ostatnim treningu kolega zblokowal mnie tak, ze trafilem piszczelem na jego kolano przy lowkicku . az se siadlem (mimo ochraniacza) na glebe z bolu. pierwszy raz taka glupia kontuzja - niby nic a boli jak przy peknieciu. w poniedzialek nastepny trening a nie wiem jak cwiczyc - male testy w parku na drzewach pokazaly mi dzisiaj, ze niespecjalnie moge wyprowadzac ciosy ta noga i malo tego przy obrotach i skretach na tej nodze tez mnie potwornie rwie . sensei mnie nastraszyl, ze miesiac bedzie rwalo jak nic a przejdzie 100% po dwoch. ale ja bym wolal jednak szybciej, zeby sie nie musiec oszczedzac na treningu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
polecilbym Ci dorazne stosowanie "sztucznego lodu" na miejsce kontuzji zaraz przed walka jezeli juz koniecznie nie chcesz sie oszczedzac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście lód jest dobrym rozwiązaniem, ale zaraz po kontuzji, Później jego stosowanie mija się z celem. Utrudnia gojenie się. Co prawda przynosi chwilową ulgę, ale nic ponadto.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Indywidualne zajęcia
- Ponad rok temu
-
oyama i kk
- Ponad rok temu
-
Mawashi-geri w shotokanie,dlaczego podbiciem,a nie grzbietem
- Ponad rok temu
-
karate a wady stóp
- Ponad rok temu
-
chem poznać karate!!! pomożecie ??
- Ponad rok temu
-
Brak kategorii wagowych w karate tradycyjnym,dlaczego??
- Ponad rok temu
-
Jion
- Ponad rok temu
-
Dynamic organizatorem Mistrzostw Polski Karate Shotokan
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa swiata SKIF 2006
- Ponad rok temu
-
Ciekawy wywiad z Masatoshi Nakayamą