kalafiory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stary ale i tak, masz cale wielkie pole do manewru. Rozgrzane żelazko, kombinerki, młotek, imadło... co tylko znajdziesz w pudle z narzędziami + w sklepie ze sprzętem AGD. Codziennie przed snem taka kombinacja i po miesiacu facjata - megakozak. Moze nie beda oryginalne ale kto Ci to odrozni ?
Napisano Ponad rok temu
Ty jestes popierdolony czy co?? chcesz miec kalafiory to trenuj ciezko a przyjda z czasem. Cos ci powiem jeszcze. Moj kolega nie ma takich problemow jak ty bo trenuje ledwie mieciac a juz pare razy mial sciaganego kalafiora, chcialbys sie z nim zamienic? Wiem po sobie ze tworzacy sie kalafior boli jak kuwa mac a sciaganie kalafiora to juz sama rozkosz wiec baw sie dobrze...Nie no ale na powaznie to jak mozna zrobic sobie ladnego kalafiorka niepiszcie mi o drzwiach bo to juz probowalem. moze jakies sprawdzone sposobz_ z gorz dzkieki PZDR :twisted:
Napisano Ponad rok temu
... Każdy sie rozpisuje, że niechcialby mieć kalafiorów-a ja wrecz przeciwnie chciałbym je mieć ...
Albo to podpucha, albo autor powinien zacząć nie od szukania kalafiorów , ale mózgu.
Napisano Ponad rok temu
Idź do chirurga (albo lepiej jeszcze studenta, co by cięcie było zbyt czyste) i powiedz, że chcesz mieć blizny na łukach brwiowych, normalnie to jest hit tego sezonu. Respekt u gównażerii gwarantowany o połamanym nosie nie trzeba wspominać, wszak to oczywistość. Tu możesz o pomoc poprosić kogoś z forum.
Pytanko:
Czy posiadanie uszu miękkich jak...eeee...no bardzo elastycznych w każdym razie czyli prawie zupełnie pozbawionych chrząstki oznacza zmniejszoną podatność na powstawanie kalafiorów, czy może nie ma różnic w tym względzie?
Napisano Ponad rok temu
Wracając do tematu. Drogi kolego jeśli nie jesteś prowokatorem to powinieneś zająć się poważnie tym co teoretycznie u wszystkich znajduję się pomiędzy uszami a nie samymi uszami.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, jak to możliwe że po miesiącu trenowania już ma kalafiory? 8Otrenuje ledwie mieciac a juz pare razy mial sciaganego kalafiora
Z tego co słuszałem to kalafiory mogą się tworzyć po kilku latach treningu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja pierwsze problemy mialem juz po 3 tygodniach wiec źle slyszales a kolega mial kalafiora jak sie patrzy takiego ze autor tematu pewnie jakby go (kalafiora) zobaczyl to zaczalby sie onanizowac :wink:Nie wiem, jak to możliwe że po miesiącu trenowania już ma kalafiory? 8Otrenuje ledwie mieciac a juz pare razy mial sciaganego kalafiora
Z tego co słuszałem to kalafiory mogą się tworzyć po kilku latach treningu.
Napisano Ponad rok temu
dla tego regularnie przygniatam sobie uszy dzrwiami :wink: teraz jestem KOzak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prosze nie zmieniac tematua to ja moze z innej beczki... :-) jak nie dopuscic do powstania kalafiorow ??
Przepior masz naprawde przejebane... 5 lat trenujesz i nie masz kalafiorow a o dywan pocierac uszami próbowales
Napisano Ponad rok temu
*żartuję, nie rób tego przypadkiem :wink:
Napisano Ponad rok temu
a kalafiory chcialbym miec bo podobaja mi sie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
JKD
- Ponad rok temu
-
Jesse Glover