Czy sa mozliwe trenningi z aparatem na zebach??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 pzdr
  pzdr

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 no coz ja cwicze z aparatem ale nie sparinguje sie. Mysle ze sparingi (ciosy na zeby) sa bardzo ale to bardzo zlym pomyslem dla ludzi majacych aparat.
   no coz ja cwicze z aparatem ale nie sparinguje sie. Mysle ze sparingi (ciosy na zeby) sa bardzo ale to bardzo zlym pomyslem dla ludzi majacych aparat. Sam raz po mordzie dostalem (mam aparat) i po pierwsze bolalo a po drugie wargi pociete. naszczescie zadna z czesci nie zostala obruszona..
A co do szczeki to GÓWNO prawda! Niestety ze szczeka nie mozna cwiczyc bo niby jAK ja zalozyc na aparat hmm? Pozdrawiam
 [/i]
 [/i]

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jaki trening na rozciaganie nog ? Jaki trening na rozciaganie nog ?- Ponad rok temu 
- 
			 SPORTOWY KLUB KICK BOXINGU KIELCE LOW KICK SPORTOWY KLUB KICK BOXINGU KIELCE LOW KICK- Ponad rok temu 
- 
			 RÓŻALSKI i KORNACKI - K1 w Rydze - 04.11 RÓŻALSKI i KORNACKI - K1 w Rydze - 04.11- Ponad rok temu 
- 
			 ...cięzka sprawa ...cięzka sprawa- Ponad rok temu 
- 
			 K.O.Wal Skc K.O.Wal Skc- Ponad rok temu 
- 
			 LIGA MUAYTHAI - WARSZAWA - 29.10 - NIEDZIELA LIGA MUAYTHAI - WARSZAWA - 29.10 - NIEDZIELA- Ponad rok temu 
- 
			 początki w muay thai początki w muay thai- Ponad rok temu 
- 
			 Boks - czy mam szanse? Boks - czy mam szanse?- Ponad rok temu 
- 
			 Nowa klasa muay thai w Warszawie Nowa klasa muay thai w Warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 Muay Thai- Bydgoszcz Muay Thai- Bydgoszcz- Ponad rok temu