jaka latareczka przy kluczach?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr
P_P
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zeby miała trochę mocy
A jesli chcesz dużo mocy przy kluczu polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale cena 70$.Swoja drogą ciekawe ile z niej wyciagneli bo dane są do L0p SE ale z standardowa diodą.
Napisano Ponad rok temu
Co prawda większy on trochę jest od proponowanych, ale ostatecznie można stosować go jako brelok, a siła światła jest większa.
Oczywiście wtedy trzeba zapomnieć o naprawdę kompaktowych wymiarach, ale...
A jeśli już L0P za rozsądne pieniądze to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Chwilowo mam L1P fenixa przy kluczach i jest ona troche za duza, dlatego wolałbym coś mniejszego. Powiedzcie jaka jest róznica pomiędzy zwykłym LOP a LOP SE, bo ja nie bardzo kumam po angielsku, a cena sie doscyć różni. I czy moc i zasieg EO fenixa jest porównywalna do gerber IU? Może właśnie to Eo by wystarczyło przy kluczach, a cena jest też przyzwoita. Na aukcji EO 75zł a LOP SE 180 :?
Napisano Ponad rok temu
Czyli trzy poziomy świecenia.12 Lumens -> 4.5 Lumens -> 30 Lumens
Napisano Ponad rok temu
dzięki za rady
Chwilowo mam L1P fenixa przy kluczach i jest ona troche za duza, dlatego wolałbym coś mniejszego. Powiedzcie jaka jest róznica pomiędzy zwykłym LOP a LOP SE, bo ja nie bardzo kumam po angielsku, a cena sie doscyć różni. I czy moc i zasieg EO fenixa jest porównywalna do gerber IU? Może właśnie to Eo by wystarczyło przy kluczach, a cena jest też przyzwoita. Na aukcji EO 75zł a LOP SE 180 :?
nie wypowiem sie naukowo, ale w porownaniu do Gerberka IU:
E0 jest mocniesza, mniejsza, poreczniejsza itp,itd, ma polerowany refletor co daje dodatkowa ilosc swiatla odbitego, mialem IU i teraz mam E0, 100% zadowolenia. Ale ja mialem proste zalozenie: dluga zywotnosc baterii kosztem swiatla, zatem nie rozwazalem na edc luxeonów. jesli potrzebujesz czegos mocnieszego to E0 Cie rozczaruje,
PS L1P tez mialem, ale jakos sie nie przyjal - czesciej mi potrzeba slabszego swiatla niz przetrzasania pobliskich krzeków,
pozdrawiam
P_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i w końcu kupiłem LOP SE chyba będzie to najlepszy wybór, bo na low przy 4,5 lum będę miał to co przy EO a na high 30 lum tak jak L1P, tylko ze wymiary w sam raz pod klucze!
najlepszy wybor, high w ramach potrzrzeb a low na codzien, '
pozdr
P_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie a co powiecie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do kluczy????
Pewnie będzie sie cholernie rysował od tychże kluczy... Ładna bestyjka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
survival-ksiazki
- Ponad rok temu
-
Kto produkuje Fenixy?
- Ponad rok temu
-
feinx L2P
- Ponad rok temu
-
timex
- Ponad rok temu
-
mini opis traser commander ti
- Ponad rok temu
-
.
- Ponad rok temu
-
TCFM 02 Trident
- Ponad rok temu
-
SKRZYPIĄCE BUTY
- Ponad rok temu
-
Akumulatory i ładowarka AA - jakie?
- Ponad rok temu
-
Jaka roznica miedzy inova x1 i x1"nowa" ?
- Ponad rok temu