METANABOL (META) Brać Czy nie ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Ty ARTEX sobie ta mete z glowy wybij, silownia nie daje efektow na drugi dzien...
Napisano Ponad rok temu
"Kiedyś" tak? Znaczy jak byliście szczylami i on już wtedy miał kompetancje by to orzec? Tak na pewno miał racje, bo z pewnością był specjalistą od oceniania cudzych predyspozycji do zrobienia masy kopnij go w dupe.. Kiedyś kumpel powiedział mi że przy mojej masie to żadne odżywki nie wchodzą w gre, Jedyną deską ratunku mogą być sterydy
A który z was wpadł na genialny pomysł z tym metanabolem, coś o nim napisał w tytule? Tiaa... genialny specyfik, na pewno da Ci wysokiej jakości, gęste, zmasowane mięśnie, nienaruszoną wątrobę, nie będziesz miał syfów na skórze i podobnych atrakcji :wink:
Posłuchaj starszych i daj sobie spokój z tym szajsem i z każdym innym, w dłuższym okresie niczego dobrego Ci nie przyniosą.
Poducz się co nieco na temat diety, treningu i suplementacji, poćwicz parę lat i zobaczysz, będzie git.
Napisano Ponad rok temu
Resztę napisali koledzy powyżej.
Napisano Ponad rok temu
generalnie przewertuje całą stronę od deski do deski
Napisano Ponad rok temu
Tobie to by się akurat przydały jakieś sterydy.Nie.
Resztę napisali koledzy powyżej.
Napisano Ponad rok temu
jaki masz staz na silowni ze za koks chcesz sie brac??
reszta jak wyzej
Napisano Ponad rok temu
Waże 64 kg i mam 185cm wzrostu, troche ćwicze na siłowni i niejestem zbyt zadowolony z swoich efektów. Kiedyś kumpel powiedział mi że przy mojej masie to żadne odżywki nie wchodzą w gre, Jedyną deską ratunku mogą być sterydy ... jakie jest wasze zdanie na ten temat ....????????
ja w Twoim wieku wazylem 58 przy 178 cm wzrostu
nie nabierzesz masy z dnia na dzien ( w bicepsie mialem 23 cm O_o )
zbudowanie ZDROWEJ i umiesnionej sylwetki to w Twoim przypadku kwestia
przynajmniej 2 lat jak na moje oko :-)
a brak efektow na silce to pewnie ponizsze czynniki :
- zbyt ciezki trening ( wiekszosc osob cwiczy zupelnie bezmyslnie, bez planu, szybko doprowadzajac do przemeczenie sie )
- zle odzywianie sie ( nie wystarczy jesc duzo, trzeba jeszcze jesc potrawy wartosciowe )
- zbyt malo wypoczynku lub zbyt duza aktywnosc fizyczna poza silownia
napisz co robisz w ciagu tygodnia, a moze bedziemy mogli Ci pomoc
ukladajac jakis sensowny plan treningowy
o metce lepiej zapomnij
ja tego gowna bym nie tknal nawet jakby mi za to placili
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko musisz dobry trening i i dieta . Ja mam 13-14 miesiecy stazu treningowego (solidnego) i ludzie mi mowia ze jestem koks a na siłce sie pytają co wpierdalam ze juz przeganiam tych co zaczynali przedemna pakować a ja na sucho jade i za to gowno sie nie łapie .
A tak wogole to zeby wogole brać koksy to do tego potrzebna jest naprawde bardzo duza wiedza bo inaczej to tylko zniszczysz sobie zdrowie a pozniej i tak gowno ci z tego zostanie.
Jak sie jeszcze masz jakies wątpliwosci to poczytaj sobie o skutkach ubocznych sterydow miłej lektury
Napisano Ponad rok temu
Mety nigdy nie brałem, jeszcze na głowę nie upadłem. Skoro KAŻDY dłużej trenujący z którym rozmawiałem mi ją odradzał i mówił, że to najgorsze gówno na rynku to jest to dla mnie wystarczający powód. Są lepsze rzeczy, droższe, choć również nie obojętne dla zdrowia, ale dające to o czym biorąc metkę możesz zapomnieć.
A z resztą rób jak chcesz, twój cyrk i twoje małpy.
Napisano Ponad rok temu
jesli masz zamiar brac mete to musisz miec bardzo dobra diete, uwazaj zeby Cie nie "zalalo", miej cos w pogotowiu na gino, i nie baw sie w piramidki przy takiej wadze wystarcza 2 tabletki przez max 30 dni.
polecil bym Ci pewne sportowe forum dyskusyjne, tam pomoga Ci napewno lepiej...
mimo tego co napisalem odradzam Ci branie koksu bo to jednak niszczy zdrowie i uzaleznia, tyle na ten temat
pozdr
Napisano Ponad rok temu
tylko dobre zastzyki+oslonki i nawet korwa nie probuj tego brac bez kosultacji z lekazem
bo nie masz pojecia o stanie twojej watroby,nerkach i sercu
a teraz najwazniejsze
uzywanie sterydow rekreacyjnie to idiotyz
jezeli bysmy mowili o zawodowym sporcie to inna sprawa,wtedy byn nie ocenial
(sam sie zaglebialem w temat jakis czas temu zeby pomoc ziomkowi co pzechodzil na zawodostwo)
szczera rada od serca
daj sobie 6 miechow na czysto
ale ZROB TO PROFESJONALNIE
zapisz sobie swoje gabaryty w tej chwili(i zapisuj nowe co 3-4 tygodnie)
zrob sobie zdjecie swojej sylwetki i rob kolejne co jakies 3-4 tygodnie
ustal sobie konkretny plan treningowy
nie wiem moze s.o.s ci pomoze walnij z nim na priva to moze ci gosc pomoze z ustaleniem dlugoplanowego systemu
to samo z dieta
(zaplanuj ja sobie konkretnie) to tylko 6 miechow jak nie zobaczysz wynikow zadowalajacych to nikt cie nie bedzie powstzymywal pzed braniem koksu
tylko pamietaj o tym ze nawet jak sie wezmiesz za doping to zrob to z glowa(oslonki lekaz,wysokiej jakosci sterydy-i uwazaj na podrobki sterydow albo sterydy z niewiadomych zrodel bo naprawde sobie wyglad mozesz spierdolic na zawsze-szczegolnie twaz i plecy :twisted: )
ale radze sprobowac metody na czysto ale z glowa na poczatek
Napisano Ponad rok temu
Na przykład ja Fakt ze tylko kilka dni... I powiem tyle, ze wątroba po kilku dniach tak mnie nap***, ze potem przez kilka miesięcy nie mogłem się napić alkoholu, ani zjeść cokolwiek ostrego czy tłustego, bo kłucie w wątrobie dawało znać, ze ona ma już dość...- Ile z was wypowiadających się pod tym tematem odczuło na własnej skórze niekonsekwęcje brania METY bo głównie na opiniach takich osób mi zależy J ...a co do śpiewek teoretycznych z różnych Stron na temat szkodliwości koksów -Znam na Pamięć więc nie musicie mi powtarzać J
A co do cudownie wyrobionej masy: to wystarczyły dwa treningi kicka i cała w tes sposób cudownie nabyta masa wypłynęła ze mnie wraz z potokami potu
Na pamiątkę pozostał mi wstyd i świdomość głupoty oraz kilka rozstępów
Też mi koledzy na siłowni doradzili jak w magiczny sposób zwiększyć efektywność treningów na siłowni
P***ol takie rady zdrowie masz tylko jedno 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Inulina
- Ponad rok temu
-
Carbo dla młodego :)
- Ponad rok temu
-
Waga naturalna zawodnika
- Ponad rok temu