WARSAW CUP 2006-wątpliwość
Napisano Ponad rok temu
"8. KONKURENCJE:
Seniorzy 17 lat i starsi (1989 i starsi) minimum 4 kup
Juniorzy 14 - 16 lat (1992 – 1990) minimum 6 kup
Dzieci starsze 12 – 13 lat (1993 – 1994) minimum 7 kup
Dzieci młodsze 10 – 11 lat (1995 – 1996) minimum 8 kup"
I teraz sprawa do seniorów...mi się raczej to nie widzi, żeby 17-nasto latek walczył z 23-latkiem w tej samej kategorii wagowej np.Chodzi mi o przewidywalny starz treningowy. Bo tak może się zdarzyć. Co o tym sądzicie?..A Może gdzieś przeoczyłem coś , to mnie poprawcie.
Napisano Ponad rok temu
Co z 17-latkiem ćwiczacym 5 lat i 23-latkiem cwiczącym 3?
W końcu ktoś od kogoś musi się uczyć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mukeda, jak sie boisz to moze lepiej nie startuj? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
I nechrist..jak na drugi raz będziesz jakieś uwagi pisał..to mozę dodasz wyjaśnienie, anie zę walniesz dwa zdania i się cieszysz:/ Jak pokazujesz mi , że się myle to uzasadnij.
A co do startu..to zawsze jest to nowe doświadczenie...tyle tylko, ze mam 5 a do startu wymagana min.4
Napisano Ponad rok temu
I będziesz miał po jednym zawodniku w kategorii, a wniektórych nawet wogóle. Skoro nie startujesz to rzeczywiście nie łapię o co ci chodzi, może dlatego że sam startowałem kiedyś i nie mieliśmy takich dylematów.... Chodzi mi o to czy nie powinny być dalsze kategorie wiekowe...np. 19-22..itd...
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o to czy nie powinny być dalsze kategorie wiekowe...np. 19-22..itd.
Jeśli chodzi o seniorów, to przez 20 lat bawienia się w SW nie spotkałem się z takimi podziałami. Czasami jest jedna wyższa kategoria wiekowa - weteranów, od 35 lat albo od 40 (choć znam gościa, który startując w wieku 42 lat w kategorii "zwykłych" seniorów solidnie wymęczył nieraz o połowę młodszych rywali). To wszystko.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
wyjasnienie napisal IRA w drugim poscie tego tematu.I nechrist..jak na drugi raz będziesz jakieś uwagi pisał..to mozę dodasz wyjaśnienie, anie zę walniesz dwa zdania i się cieszysz:/ Jak pokazujesz mi , że się myle to uzasadnij.
i nie dramatyzuj tak
zamiast sie uzalac na "zle" kategorie, lepiej cwicz ciezko zebys sie dobrze do przyszlych startow przygotowal.
no offence, pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PUT-do w kanadyjskim ITF?
- Ponad rok temu
-