!!PAWEŁ NASTULA I VITOR BELFORT WYNIK POZYTYWNY !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:? :? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jebany nie ma krwi... Ma kreatyne.szkoda tylko ze bral tak pospolite rzeczy.. mogl uderzyc do pudziana po rade
No fakt, jak by przebadali krew pudziana to by im wyjebalo czujniki w kosmos
Napisano Ponad rok temu
masz jakies problemy w szkole, czy tak prostu pierdolisz tutaj z nudow?ogólnie zycze nastkowi ze jak trafi na Wandę co niemca nie chciala, to zeby nastek obil mu te jego jaskiniowa twarzyczke tak zeby od razu przy okazji operacji zszywania rozciecia luku brwiowego zmniejszyli mu walu nadoczodolwe(naprawde wyglada to jak waly jaskiniowca -czy tylko ja mam takie odczucie??)
:splat:
btw, gdzie sie podzial przycisk ignorowania? bo juz co poniektorych sie po prostu czytac nie da. to jakies importy z Ulicy, czy moze wynik szerszego zainteresowania mma? niewaznie. tak czy siak ignore by sie przydal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak zeby od razu przy okazji operacji zszywania rozciecia luku brwiowego zmniejszyli mu walu nadoczodolwe
padłem
Ja myślę tak samo, Wand mógłby być jednym z dowodów na teorie Macieja Giertycha. Pewnie jest to też jedna z wielu przyczyn, dzięki którym wygrywa większość walk- po prostu się go boją.
Co do Nastka, spodziewałem się większego halo w mediach, a oprócz jednego krótkiego newsa na onecie, nic się w sumie nie wydarzyło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To mi się podoba. Zero zakłamania.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Artykuł rzeczywiście "wprost" :wink: ale czy to tylko mi robi się taki niesmak jak się czyta "czemu by nie zalegalizować dopingu?" :roll:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To mi się podoba. Zero zakłamania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
randleman i coleman to astmatycy etc
maja lekazy ktozy to potwierdza
a nastula jest zdrowy itd i koksowa (a moze i nie kosowa bo SLADOWA ilosc nandronlu to nie jest dowod)
Napisano Ponad rok temu
(a moze i nie kosowa bo SLADOWA ilosc nandronlu to nie jest dowod)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bez koksu to nawet pomidory nie chca rosnac
Napisano Ponad rok temu
Na testach po gali "Pride 32: Real Deal" wpadł też Vitor Belfort. Co ciekawe - ośmiu innych zawodników okazało się czystych. Dlaczego to takie ciekawe? Doping w zawodach MMA to tajemnica poliszynela. Rzecz jasna nikt oficjalnie na niego nie pozwala, ale na zawodach w Azji nikt nawet nie bawi się w robienie testów.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muzyka z pride
- Ponad rok temu
-
MANTO nowa strona
- Ponad rok temu
-
X-CAGE II Warszawa - 19.11.2006