!!PAWEŁ NASTULA I VITOR BELFORT WYNIK POZYTYWNY !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoja droga dopalki sa w sporcie i to na kazdym szczeblu rowniez u dzieci.
nie znam sie zbytnio ale mysle ze to nie pierwsza przygoda nastka z koksem.
szkoda tylko ze bral tak pospolite rzeczy.. mogl uderzyc do pudziana po rade
zycze moj jak najlepiej i oby konsekwencje byly jak njamniejesze.
w sumie cala sprawa smierdzi troche akurat zlapani polak i brazylijczyk i do tego wcale nie wygladajacy na sterydziarzy w przeciwinstwie do innych panow; ale chodza sluchy ze tamci to podobno na bananach sie tak wypasli :? ...
Napisano Ponad rok temu
szkoda tylko ze bral tak pospolite rzeczy.. mogl uderzyc do pudziana po rade
No fakt, jak by przebadali krew pudziana to by im wyjebalo czujniki w kosmos
Napisano Ponad rok temu
No fakt, jak by przebadali krew pudziana to by im wyjebalo czujniki w kosmos
takie stezenie nandronolu i kreatyny ze babcia wyjebala 300 kilo koksu, a panek i tak takiego stezenia nie mial co pudzix
Napisano Ponad rok temu
No cóż jeśli pomimo koksowania nie był w stanie wygrać, to chyba jest jakiś znak. Mam nadzieje, że prawo w stanach nie przewiduje kary pozbawienia wolności za doping :?
Moze zostac ukarany grzywna,albo odbiora mu licencje na walke w stanach.Moga tez nasciskac by wykluczyli go z Pride .Czas pokaze jak to sie skonczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak kiedyś Gambit napisał: "Nie dostrzegłbyś ironii, nawet jakby ci na głowie usiadła". :roll:Ale jak widze tych burakow co pisza na onecie takie rzeczy: "A ja od dwóch miesięcy ćwiczę tekłondo i rozciągam się dwa razy dziennie, więc by mi nikt w tym pride nie podskoczył" albo takie cos "Nastula TY Oszuscie!!! Walcz czysto, jak np. Kewyn Randlemen czy Mark Colman!!!" to szczela mnie huj i mam ochote zajebac glowa w sciane ze zlosci i zalamania no ale cozz sa ludzie i parapety
Napisano Ponad rok temu
Ja trzymam kciuki zeby pawla nie zawiesili i zeby doszedl jeszcze w tym pridzie do takieg poziomu zeby silve najeb*** tego mu zycze i nie wazne czy bral cysterne testosteronu czy czego tam, czy poprostu mieso bylo nie hallo. Byl kozak przed walka i po walce tez nim zostanie przynajmniej dla mnie. Ale jak widze tych burakow co pisza na onecie takie rzeczy: "A ja od dwóch miesięcy ćwiczę tekłondo i rozciągam się dwa razy dziennie, więc by mi nikt w tym pride nie podskoczył" albo takie cos "Nastula TY Oszuscie!!! Walcz czysto, jak np. Kewyn Randlemen czy Mark Colman!!!" to szczela mnie huj i mam ochote zajebac glowa w sciane ze zlosci i zalamania no ale cozz sa ludzie i parapety
90% komentarzy na onecie to tanie prowokacje, czym tu się podniecać?:>
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS
na tej koszulce z basem ruttenem to co tam jest dokladnie napisane 'mozesz kupic miesnie (sterydy, alen ie mozesz kupic colones??(co to jest??)'
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogólnie zycze nastkowi ze jak trafi na Wandę co niemca nie chciala, to zeby nastek obil mu te jego jaskiniowa twarzyczke tak zeby od razu przy okazji operacji zszywania rozciecia luku brwiowego zmniejszyli mu walu nadoczodolwe(naprawde wyglada to jak waly jaskiniowca -czy tylko ja mam takie odczucie??)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
cojones -> balls -> jajana tej koszulce z basem ruttenem to co tam jest dokladnie napisane 'mozesz kupic miesnie (sterydy, alen ie mozesz kupic colones??(co to jest??)'
Czyli nie masz jaj -> jestes tchorzem :wink:
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Rutten bierze na 100%.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
PS .Perun Srogi tylko Ty masz takie odczucie co do Wanderleia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muzyka z pride
- Ponad rok temu
-
MANTO nowa strona
- Ponad rok temu
-
X-CAGE II Warszawa - 19.11.2006
- Ponad rok temu