!!PAWEŁ NASTULA I VITOR BELFORT WYNIK POZYTYWNY !!
Napisano Ponad rok temu
Pride powinno zostać w Japonii a nie sprzedawać sie hamburgerom
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, medialnosc tego sportu znowu spadnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no kubacki zaraz wyskoczy z pomyslem pewnie zeby zakazac MMA w Polsce bo niszczy wszystko i wsyzstkich nawet wielkiego mistrza JUDO
Kubacki powinien akurat w tej sprawie morde trzymać bo nie zaprzeczalna prawda jest taka że Kubacki tak sie koksował, że na kadrze budził wrecz wstret z powodu (juz nie syfów) tylko wrzodów po koksowych na ciele itp.
Z drugiej zaś strony Kubacki to KRETYN i HIPOKRYTA i może coś takiego zrobić żeby udowodnić swoje "racje" i rozporawić się z MMA że wybrali nastule a nie Ursusa . Ale znajdą sie tacy którzy mu przypomną tyle że media będą robic i tak nagonkę na MMA i Nastka.
To, że sprotowcy sie koksują jest chlebem powszednim. Dla kazdego kto jest w temacie nie jest to żadnym rozczarowaniem. Wystarczy porównać jak Michael Joradan- Bóg Sportu wyglądał na lidze uniwersytyeckiej a dawa lata później w NBA.
Gorzej z całą pozostałą opinią publiczną. TVN będzie miał nie lada kłopot. Naciski PIS i LPR Smogwałtu i innych faszystów .
Dzięki Bogu TVN z nimi walczy to może sie postawi i będzie pokazywac gale. Bo tak na prawde gdyby rezygnować z transmisji z powodu, że ktoś tam się próbował wspomóc to nie powinini nawet łyżwiarstwa figurowego pokazywać albo Formuły 1
Napisano Ponad rok temu
jestem niesamowicie zaskoczony i trudno mi w to uwierzyc, myslalem ze po prostu dobrze podjadl !
moje zaskoczenie jest rownie niesamowite i rownie trudno mi uwierzyc w tak niebywala historie
kurcze, nie stac ich bylo na jakies lepsze koksy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Randleman:
CZYSTY
Coleman:
CZYSTY
- Nastek:
NA DOPINGU
Cos wam tutaj nie gra ? Moze komisje trzeba odpowiednio chojnie przekonac, ze sie nie jest na anabolach i nastek nie wiedzial ?
Dalej numer z sedzia, conajmniej dziwnie wyglada ten filmik.
Na calym swiecie kontrole antydopingowe sa czesto uzywane by udupic jakiegos zawodnika. To sie zdazalo i bedzie sie zdazalo nadal. Mam tylko nadzieje, ze tutaj nie bylo jakis dziwnych akcji ... A dragi sterydy bral praktycznie kazdy zawodnik wagi ciezkiej. Niektorzy tylko nie wygladaja, ale to wcale nie znaczy, ze nie brali. Sterydy sa nie tylko na mase i rzezbe ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pride powinien byc tylk ow japoni i tam Nastek musi zawalczyc swoja 5 walke!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziwne, że nikt nie wytyka zawodnikom, że biorą doping tylko psioczy na organizatorów, że zrobili kontrole ("nigdy wiecej pride w USA")
Bo wiekszosc zdaje sobie sprawe z tego, ze kazdy zawodnik na swiatowym poziomie koksowal. Jezeli myslisz, ze jordan/thorpe/Kasparov/fedor czy ktokolwiek inny nie bral wspomagaczy to zyjesz w swiecie iluzji ...
Zawodnicy dziela sie na tych co wpadli/tych co wpadna/i szczesciarzy ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że Paweł wpadł, jedyna osoba ,która zaczeła naprawdę promować mma w kraju, teraz może w wielu oczach starcić swój autorytet.
Napisano Ponad rok temu
Amerykanie czysci :? :? :?
Nie dla mnie to jest jakis spisek moze ktos wrabia Pawla dodali mu czegos przed gala i tyle Nastula to czlowiek myslacy i nie faszerowal by sie jakimis gownami tak mi sie przynajmniej wydaje :roll:
FUCK AMERICA :twisted: (sorry ponioslo mnie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
maja rasta sedziego co ma na imie ziolo
tekst miesiaca
powaznie pro zawodnicy sie koksuja cale zycie myslalem, ze tylko robia wiecej pompek i przysiadow niz amatorzy a tu taka niespodzianka :wink:
szkoda ze Nastek koksuje, szkoda ze go zlapali i mam nadzieje, ze medykow ma dobrych na tyle, zeby mu zdrowia nie zmarnowali. tego za zadne pieniadze nie kupi.
pozdro
LB
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muzyka z pride
- Ponad rok temu
-
MANTO nowa strona
- Ponad rok temu
-