zegnam !!
Napisano Ponad rok temu
i mam nadzieje ze w tym nawale komercji i wlasnych interesow nasze dzieci jednak pozostana w rekach trenerow a nie dilerow !!!
Napisano Ponad rok temu
że komercja? ktos udostępnia nam serwis, na którym się dobrze bawimy za darmo, a my w zamian temu komuś pomagamy go prowadzić. cos za coś, z obopólną korzyscią.
głowa do góry, stary. czymy byłoby judo na budonecie bez speedy'ego?
co oczywiscie nie znaczy, że nie mam cichej nadziei na to, że teraz u mnie sie bedziesz częściej udzialał. ;-)
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie jak Jodan napisał. Czasami trzeba machnąć miotłą, czasami trzeba włożyć klocki w odpowiednie miejsce. Ot zadanie moderatora...
Speedy nie obrażaj się na forum - doceniamy Twoje trafne spostrzeżenia czy pomysły. A to że czasami dla regulaminowego ładu i składu pomożemy znaleźć się wypowiedziom w ich ustalonym miejscu przeznaczenia to jeszcze nie powód żeby nas opuszczać.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
... Jodan jeszcze chyba coś dla siebie ugrywa ???
Napisano Ponad rok temu
fiodora nie znam i trudno mi wykrzesać z siebie entuzjazm dla wspierania jego biznesu. zwłaszcza, że jest konkurencją dla mojej firmy.
że chcę cos ugrać? coś dziwnego? jak na mnie, to ten cały budonet moga diabli wziąć, pod warunkiem, że userzy przedtem przejdą na forum, co ma trzy literki, tutaj skrzętnie automatycznie zamieniane na budo.net.pl...
tu się nic nie dzieje, a my pomału nabieramy wiatru w żagle m.in. dzięki fuzji z SdW, a szczególnie z jego Full Contact Magazynem. i dlatego, że mateo zamuje się swoim forum znacznie lepiej, niż fiodor.
budonet jest starszy i jako chronologicznie pierwsze forum poświęcone SW w polskim necie ma przewagę z tego tytułu. ale to już przewaga malejąca. i nadal będzie maleć.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi Ci o ten konkretnie dział (Judo) to zauważ że na Budonecie jest to odrębny dział grapplingu. U "Was" wszystkie graplingowe SW są zgromadzone w jednym dziale.tu się nic nie dzieje, a my pomału nabieramy wiatru w żagle m.in. dzięki fuzji z SdW, a szczególnie z jego Full Contact Magazynem.
i dlatego, że mateo zamuje się swoim forum znacznie lepiej, niż fiodor.
Fiodor nie jest administratorem tego forum. Jest nim Januszp.
Pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
..swiat ucieka::
- Ponad rok temu
-
Kubacki kontra Nastula
- Ponad rok temu
-
Rozmiar judogi