BIOGENIX ProLONGATUM
Napisano Ponad rok temu
Jaka jest roznica miedzy paczka 750 g za 39 zl a Wiaderkiem 1700 g 169 zl, bo przeliczajac to na szybko wychodzi ze za te 169 zl mam 3 kg w paczkach i jeszcze zostaje mi na Bidonik i wode. Gdzie jest chaczyk???? w paczkach daja przeterminowane czy o co chodzi??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle ze nie ma roznicy...moze sie konczyc jedynie termin waznosci jesli jest to normalny sklep ale raczej nie jest to zniszczony towar

Napisano Ponad rok temu
 tylko caly czas mnie zastanawia czemu sa takie roznice moze byc od tej daty ale sklad i cala reszta jest ta sama chyba co??
  tylko caly czas mnie zastanawia czemu sa takie roznice moze byc od tej daty ale sklad i cala reszta jest ta sama chyba co??

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BCAA
carbo
kreatyne
bialko
na silowni trenujem sobie na sile i ogolnorozwojowke do tego 2 x bjj i raz mma w tyg. Kiedys pewien koleszka powiedzial mi tak kup xpanda bcaa mega caps olimpa kreatyne biogenixa carbo tez z biogenixa i bialko prolongatum, ale nie wziol pod uwage tego ze jestem studentem i nie stac mnie na takie cos. wienc staram sie zamienic cos za cos zrezygnowac z czegon ( bo poco na pierwszy raz dwie kreatyny) no i staram sie znalesc tanie zrodlo jakim jest allegro, no bo co w tym zlego ze sklepy ktore nie maja sklepow internetowch sprzedaja na allegro przeciez towar jest ten sam ( tak mi sie wydaje ) no chyba ze sie myle to poprawcie mnie
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
 no ale wiadomo ze nie 500 zl mysle ze jakies 300 ewentualnie 350 zl wienc jak nie to co mowilem to napisz mi jakies propozycje nastawiam sie ku wzroscie sily a przy tym jakis wiekszy miesien tez sie powinnien pojawic jak dieta bendzie dobra
  no ale wiadomo ze nie 500 zl mysle ze jakies 300 ewentualnie 350 zl wienc jak nie to co mowilem to napisz mi jakies propozycje nastawiam sie ku wzroscie sily a przy tym jakis wiekszy miesien tez sie powinnien pojawic jak dieta bendzie dobra

Napisano Ponad rok temu
czykle kreatynowe jakies miales??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli robimy tak :
pucha kreatyny vital max 500g
dextro juce olimp
jakis antykatabolik: glutamina lub bcaa
i w sumie styka...do tego jakies bialko(tanio ostrowia) w celu uzupelnienia diety
taka suplementacja powinna przyniesc dobre rezultaty

Napisano Ponad rok temu
 a kreatyna chyba dobra o tym juz nie mam zbytnio pojecia. wiec jak oceniasz moja poprawke ?? cenowo powinno byc to samo moze troszke wiecej ze wzgeldu na bialko ale mozna kupowac to w foliach jest taniej i co jakis czas tylko powiedz mi teraz jak powinien wygladac cykl z prawdziwego zdarzenia, znaczy jak dlugo trwac ma i co i jak lykac? ?
  a kreatyna chyba dobra o tym juz nie mam zbytnio pojecia. wiec jak oceniasz moja poprawke ?? cenowo powinno byc to samo moze troszke wiecej ze wzgeldu na bialko ale mozna kupowac to w foliach jest taniej i co jakis czas tylko powiedz mi teraz jak powinien wygladac cykl z prawdziwego zdarzenia, znaczy jak dlugo trwac ma i co i jak lykac? ?

Napisano Ponad rok temu
SYNTRAX Matrix 5.0 2270 g -185zika -pyszne jest

carbo biogenixa- ok -polecam truskawke
 2500g kolo 50 zika
  2500g kolo 50 zikakreatyna vitalmax 500g 46 zika na pierwszy cykl jest w sam raz

tauryna mega caps olimp 300 kaps 53 zika
(tauryna i carbo obowiazkowo do kazdej porcji kreatyny-50g carbo i 1 kaps tauryny)
masz jedno z najlepszych bialek na rynku choc i tak wolal bym ostrowie i kupic o wiele wiecej na dluzszy okres

Napisano Ponad rok temu
 jeszcze jedno pytanko co do tauryny czy mozna na bcca ja zamienic albo dolozyc poprostu ta mniejsza puszka kosztuje jakies 40 zl wienc sie juz poswiece.Ta kreatyna to dobra jest ?? w sesie czy nie oplaca sie bardziej kupic np cell pump albo innego jabłczanu??
  jeszcze jedno pytanko co do tauryny czy mozna na bcca ja zamienic albo dolozyc poprostu ta mniejsza puszka kosztuje jakies 40 zl wienc sie juz poswiece.Ta kreatyna to dobra jest ?? w sesie czy nie oplaca sie bardziej kupic np cell pump albo innego jabłczanu??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 co wy na to? co wy na to?- Ponad rok temu 
- 
			 palce palce- Ponad rok temu 
- 
			 Ektomorfik - dieta na przybranie wagi! Ektomorfik - dieta na przybranie wagi!- Ponad rok temu 
- 
			 Prośba Prośba- Ponad rok temu 
- 
			 ortopeda w 3miescie (najlepiej Gdyni) ortopeda w 3miescie (najlepiej Gdyni)- Ponad rok temu 
- 
			 Regeneracja ciała (organizmu) a plan treningowy! Regeneracja ciała (organizmu) a plan treningowy!- Ponad rok temu 
- 
			 dobra stronka dobra stronka- Ponad rok temu 
- 
			 serce też mięsień serce też mięsień- Ponad rok temu 
- 
			 short warrior circuit short warrior circuit- Ponad rok temu 
- 
			 staw skokowy po skretowce (czy innym leglocku) staw skokowy po skretowce (czy innym leglocku)- Ponad rok temu