Real Deal- wyniki, fotki i komentarze SPOILER
Napisano Ponad rok temu
- "Oni się mogą kopać na ziemi?"
- "No tak, mogą"
- "To dlaczego on go nie kopie kolanami w bok?"
To fragment dialogu z moją żoną podczas oglądania walki Nastka.
Szkoda że Overeem'a nie naśladował. Kilka cep kolanem i powietrzeby zeszło z Barnetta.
A z drugiej strony to nam się fajnie ogląda na fotelu popijając piwko (: A ile to razy mieliście sami takie sytuacje - że kumpel który z boku obserwował się nie mógł nadziwić że nie zrobiliście oczywistej akcji bo przecież samo właziło...
Panie Pawle - trzymam kciuki za kolejne występy!
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
- "No tak, mogą"
Nastek cos mowil, ze cwiczyl kolana w parterze, ale zasady beda tego zabranialy i musi sie powstrzymywac o ile dobrze pamietam.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
1. Doszedł do bocznej i co? i nic.
2. Po strzale który zamroczył przeciwnika nie poszedł za ciosem tylko zadawał jakieś chuj wi co.
3. W końcówce Barnett spóźnił się z dźwignią- gdyby zrobił to o 5 sekund wcześniej byłoby po ptakach. Ogólnie piękna była ta akcja w wykonaniu Josha.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hejo!
- "No tak, mogą"
Szkoda że Overeem'a nie naśladował. Kilka cep kolanem i powietrzeby zeszło z Barnetta.
A z drugiej strony to nam się fajnie ogląda na fotelu popijając piwko (: A ile to razy mieliście sami takie sytuacje - że kumpel który z boku obserwował się nie mógł nadziwić że nie zrobiliście oczywistej akcji bo przecież samo właziło...
Panie Pawle - trzymam kciuki za kolejne występy!
Pozdrowionka
W amerykanskiej wersji Pride,kolana i kopanie przeciwnika lezacego na ziemi bylo zabronione.W Japoni sa inne zasady.
Napisano Ponad rok temu
ktos zapomnial o zasadach PRIDE USA ? NIE WOLNO KOPAC LEZACEGO to sie takze odnosilo do kolan zauwazcie ze w walce fiodor tez mogl zmasakrowac colemana kolanami jak mial go przed nogami a nie mogl
niestety wlasnie tu jest wyzszosc JAPONII nad USA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo jak mówił i podkreślał za każdym razem amerykański komentator, Pride to widowisko dla całych rodzinA tak a propos - wie ktos dlaczego zostaly zmienione zasady po przeprowadzce Pride do US? Bo ja nie moge jakos wymyslec uzasadnienia...
Napisano Ponad rok temu
A tak a propos - wie ktos dlaczego zostaly zmienione zasady po przeprowadzce Pride do US? Bo ja nie moge jakos wymyslec uzasadnienia...
Dlatego ze takie sa prawa w tym stanie jesli chodzi o MMA.Ufc tez musi sie do tego zastosowac.Moze w innym stanie byly by inne zasady.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mode on: prosilbym, zebyscie nie pisali takich postow. Nie masz nic do dodania = nie pisz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaraz po walce nasunęło mi się takie powiedzenie, które od prawie zawsze towarzyszy hiszpańskim piłkarzom "graliśmy pięknie jak nigdy- przegraliśmy jak zawsze"
co do TVN
Panowie nie czepajcie się!! Cieszmy sie, że mogliśmy oglądać PRIDE w polskiej tv. To pierwsza transmisja, następne napewno będą lepiej zorganizowane- przyznam się, że myślałem że będzie gorzej... mogli zaprosić na przykład takiego znawcę jak J. Pomianowski
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Aż sie łezka w oku kręci :-)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
NASTEK NASTEK NASTEEEEEEEEEEEEEEK
Napisano Ponad rok temu
Prawo Stanowe zabrania KOPANIA LEZACEGO niewazne gdzie go kopiesz... to jest wlasnie jeden z powodow dlaczego UFC nie organizuje walk w Las Vegas
to jak zabronic boksu i przesladowac zawodnikow za pobicie na ringu
Napisano Ponad rok temu
doprawdy? a Mandalay Bay, w ktorym sporo bylo UFC w zeszslym roku (w tym zdaje sie tez jakies byly), to niby gdzie lezy? w Mississippi? no nie, bo wlasnie w Las Vegas, a w kazdym UFC bylo dozwolone kopanie lezacego w korpus (tak jak w Pride na ziemi mozna lokciami w cialo uderzac - tez kilka razy widzialem taka akcje). chyba ze ja slepy jestem. albo durny. albo i jedno i drugie.Prawo Stanowe zabrania KOPANIA LEZACEGO niewazne gdzie go kopiesz... to jest wlasnie jeden z powodow dlaczego UFC nie organizuje walk w Las Vegas
no swietnie. zauwaz tylko, ze to wlasnie czas jest tym czego Nasty'emu brakuje najbardziej.Pawel mimo porazki stoczyl b.dobra walke i wydaje mi sie ze to tylko kwestia czasu az zacznie wygrywac ciekawy jestem z kim stoczy nastepna walke
Napisano Ponad rok temu
Prawo Stanowe zabrania KOPANIA LEZACEGO niewazne gdzie go kopiesz... to jest wlasnie jeden z powodow dlaczego UFC nie organizuje walk w Las Vegas
Dalej nie wiem co ma prawo do tego ze dwoch doroslych facetow chce sobie poskakac po glowach. Nikt tu nikogo do niczego nie zmusza. Zreszta ide o zaklad ze podpisuja papier na co sie zgadzaja w ringu.
Jednak prawo pozostanie dla mnie najbardziej bezlogiczna czescia naszej cywilizacji :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Typowanie Real Deal!
- Ponad rok temu
-
Najlepszy polski fighter MMA
- Ponad rok temu
-
GSW - Bałtycki Sztorm 2 - gala MMA w Gdańsku 22.10.2006
- Ponad rok temu
-
Ehhh a może ktoś z Rzeszowa szykuje się do oglądania Nastuli
- Ponad rok temu
-
Real Deal w Sirocco !!! (Łódź)
- Ponad rok temu
-
Pride The Real Deal w klubie Latarnia w Gliwicach
- Ponad rok temu
-
Wyniki 2 rundy highlight shootout 2006!!!
- Ponad rok temu
-
Krzysztof Kułak na gali K1 Hero's!
- Ponad rok temu
-
Nastek vs. Kubacki w nSport wersja dźwiękowa
- Ponad rok temu
-
ufc 64 spoiler
- Ponad rok temu