Gaspari Nutrition Myofusion
Napisano Ponad rok temu
Na siłownię uczęszczam ponad ,3 miesiące, w ten czas dietę uzupełniałem gainerami (mutant mass 1kg,2kg monster massa,1kg gainbolica ).
Teraz zamierzam zmienić tego gainera na białko. Oczywiscie staram się trzymać jak najlepszą dietę ale nie zawsze idzie.. wiadomo praca i obowiązki.
Trenuje srednio 3 , 4 razy w tygodniu. Moim celem jest masa. Może coś o mnie abyście znali moje proporcje mniej więcej. 180cm 67kg(63kg 3 miesiące temu. Mam zamiar zakupić produkt o nazwie Gaspari Nutrition Myofusion. I teraz mam pytanie do was co o nim sądzicie czy warto na moim miejscu w niego inwestować, może ktoś z was go brał i cos powie o nim. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
zwykłą dietę bez proszków + trening
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
Na twoim miejscu bym na razie w nic nie inwestował tylko prowadził
zwykłą dietę bez proszków + trening
Jak masz problem z trzymaniem diety to bialko jest jak najbardziej wskazane i/lub gainer.
Mozesz na poczatek kupic nawet zwykla ostrowie/ lowickie - tanie i w miare dobre
Ktos z forum jadl bialko z Gaspari i sobie chwalil.
Od siebie moge polecic Syntrax - Matrix 5.0 - bardzo dobre bialko.
Dodatkowo jak masz fundusze to mozesz jeszcze kupic kazeine na noc - bialko wolnowchlaniajace - zamiast np twarogu, ewentualnei mieszac zwykle bialko z mlekiem przed snem.
A i nie zapomnij o witaminach np multiple sport z Olimpu.
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Jak masz problem z trzymaniem diety to bialko jest jak najbardziej wskazane i/lub gainer.
Mozesz na poczatek kupic nawet zwykla ostrowie/ lowickie - tanie i w miare dobre
Ktos z forum jadl bialko z Gaspari i sobie chwalil.
Od siebie moge polecic Syntrax - Matrix 5.0 - bardzo dobre bialko.
Dodatkowo jak masz fundusze to mozesz jeszcze kupic kazeine na noc - bialko wolnowchlaniajace - zamiast np twarogu, ewentualnei mieszac zwykle bialko z mlekiem przed snem.
A i nie zapomnij o witaminach np multiple sport z Olimpu.
Doradzcie mi co wybrac : Gaspari, Syntrax Matrix czy Whey Protein z Olimpu ? Do kupuje bcca na regeneracje.
Napisano Ponad rok temu
Doradzcie mi co wybrac : Gaspari, Syntrax Matrix czy Whey Protein z Olimpu ? Do kupuje bcca na regeneracje.
matrixa
Napisano Ponad rok temu
Matrix jest poprostu smakowity
Matrix - perfect chocolate - dobry, ale dla mnie ciut za slodki, cookies 'n cream tez jest chwalony.
Optimum nutrition tez pilem - kumpel kupuje - chyba najbardziej popularne bialko. Czekoladowo-mietowy smak - wypas,
truskawka - dobry i slodki.A i jeszcze jedno ON 100% whey to jedno z nielicznych bialek ktore nie zawiera aspartamu - tylko jest slodzone naturalnie wyciagami z roslin.
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo