Nastek vs. Kubacki w nSport wersja dźwiękowa
Napisano Ponad rok temu
zaszukać się na śmierć można po takim wkręcie
Napisano Ponad rok temu
RUMPERT: to co mówisz, że na YouTube, skoro jest na Google video?
Sorki mój błąd ale to chyba nie ma wielkiego znaczenia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jest delikatna różnica bo na youtube.com filmy o wiele szybciej się ładują :wink:(...)Sorki mój błąd ale to chyba nie ma wielkiego znaczenia :wink:
A co do tematu to, szkoda mi nerwow na pie*dolenie jakie usłyszałem z ust R. Kubackiego
Napisano Ponad rok temu
Taki duży łeb ma Kubacki a jaki pusty...
Napisano Ponad rok temu
Dziwisz się? Ten program był od początku tak zorganizowany, żeby oczernić formułę MMA i samego Nastulę. Żyjemy kur** w Ciemnogrodzie i tyle .Dopiero w materiale filmowym widać jak wściekły w pewnych momentach był Paweł...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kubacki powinien zaisac sie na tsunami
moze by dostal jakiegos wysokiego dana na zachete
Napisano Ponad rok temu
Owszem. Tylko jakimś dziwnym sposobem, po tej eliminacji, nadal istniały w judo dźwignie na nogi czy też samoobrona (co można zobaczyć chociażby w wykonaniu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Myślę, że było tego więcej. Dopiero komitety olimpijskie zaczęły wielkie wycinane "ze względu na bezpieczeństwo zawodników."wyeliminowal "zabojcze techniki" zeby umozliwic sparingi, czyli rywalizacje sportowa.
nie mowie o stworzeniu judo olimpijskiego tylko o umozliwieniu walki sparingowej.
ps
dzwignie na nogi sa dopuszczalne na zawodach bjj wyzszych pasow. wiec mozna sparowac i stosowac te dzwignie. istnieje tez bjj-wersja samoobrony.
to jest off topic wiec zakonczmy ten watek o detale.
zeby jednak nie bylo ot:
dzieci otwieramy zeszyty i piszemy .. Kubacki jest pierdolniety ..
miales na mysli ze jest pierDOlniety?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trep zaatakował sport, który kochamy i człowieka, którego szanujemy. Naprawdę, szkoda zaśmiecać forum wyzwiskami na tego ignoranta. Proponuję więc akcję mailową, która uświadomi Rafałowi Kubackiemu, co o nim myślimy.
O to mail naszego "bohatera": [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jest jeszcze jeden ważny wątek tej sprawy, o którym warto pamiętać - Kubacki bawi się w politykę. Jego wypowiedzi nie pozostawiają wątpliwości, że gdyby taką możliwość, to by zakazał organizowania i pokazywania jakichkolwiek gal mma.
Napisano Ponad rok temu
porównania do stadionów to już teksty na poziomie Ryśka Cebuli z tefałenu i naprawdę nie przystoi fighterowi tej klasy co Kubacki. bo przecież kto jak kto ale on na macie spędził naprawde sporą część swojego życia.
Napisano Ponad rok temu
a ja twierdze ze on nie ma wiedzy, z Maedą i z Bruce'm Lee zupełnie nie trafil. Faktu iz w jego ciasnym mózgu nie zmieścila sie informacja ze Pride to federacja a formula walki to MMA nawet nie bede komentowali nie twierdze nawet że nie ma wiedzy .
Napisano Ponad rok temu
Dawno się tak nie wkurzyłem oglądając TV.
Trep zaatakował sport, który kochamy i człowieka, którego szanujemy. Naprawdę, szkoda zaśmiecać forum wyzwiskami na tego ignoranta. Proponuję więc akcję mailową, która uświadomi Rafałowi Kubackiemu, co o nim myślimy.
O to mail naszego "bohatera": [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie mów że dałeś sie sprowokować. Mam nadzieje że nikt tam jakiegoś głupiego maila nie wysłał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i te "kwiatki" Kubackiego. "uduszony i zyje" - rozumiem wiec ze w judo nie mozna wygrac przez duszenie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ufc 64 spoiler
- Ponad rok temu
-
vovchanchyn
- Ponad rok temu
-
Konfrontacje - przemyslenia po gali
- Ponad rok temu