Nasz nowy wielki biały wódz
Napisano Ponad rok temu
czy nikt do tej pory na to nie wpadł, zeby mu pogratulować przyjecia na siebie trudu moderowania? a to chwilami ciężki kawałek chleba, proszę mi wierzyc...
Napisano Ponad rok temu
Matko jak to brzmi...
No tak - od dzisiaj stoję tutaj na bramie. Mam nadzieję że będzie nam się miło współpracować w działalności na forum i że rzadko będę musiał używać wirtualnej przemocy częściej używając miotły i szmaty (:
Zasady napiszę żebyśmy się lepiej zrozumieli - choć myślę że je doskonale znacie:
- nie śmiecimy tematami "gdzie trenować" - założyłem po to specjalny temat i go podwiesiłem.
- piszemy nie robiąc byków - wiadomo małe się zdarzają - za takie nic nikomu nie grozi
- używamy opcji "szukaj" albo google.
Jak do tej pory nasz dział był raczej spokojny i myślę że takim pozostanie. Każdy może liczyć na moją pomoc więc zgłaszajcie zainstniałe problemy.
Życzę Wam i sobie tysięcy mądrych, rzeczowyh i celnych postów.
Z pozdrowieniami:
Langus
p.s. Czytam, przeglądam i sprzątam tematy i wiadomości - więc mogą dziać się różne cuda w dziale (:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje. Brakowało czasami silnej ręki ostatnio.
Napisano Ponad rok temu
Ksywka zielona jest w liście osób obecnych aktualnie w dziale czy na stronie głównej forum. Zielone ksywki nad obrazkiem maja chyba junior admini i admini. Czyli wyżej w hierarhii (: To tak gwoli ścisłości i wytłumaczenia.
Modem jestem pełnosprawnym - więc radzę nie testować tutaj moich praw (; Bo ja będę smutny a wy wkurzeni (:
Póki co sprzątam i myślę co by tutaj jeszcze zmajstrować.
--edit on--
A no okazało się że modowie mogą sobie zmieniać kolor nicka.
--edit off--
Pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie trenować Judo?
- Ponad rok temu
-
ochraniacze
- Ponad rok temu
-
Początkujący w judo wszystkich sekcji łączcie się!
- Ponad rok temu
-
a to sie pochwale..
- Ponad rok temu
-
Judo - Warszawa (gdzie? student?)
- Ponad rok temu
-
szukam klubu w częstochowie
- Ponad rok temu
-
sponsorzy w judo