Gdzie trenować Judo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie jestem z tych okolic ale znam trenera, który tam prowadzi zjęcia. z tego co wiem to zajęcia z judo są tam prowadzone przez trenera Tomasza Zakolskiego. prawdopodobnie w szkole. Razem ze swoimi podopiecznymi jeździ na zawody i zgrupowania sportowe. Zresztą zawsze z nim jeździłam na zgrupowania z makroregionu śląskiego.
Dzieki za info.Orientujesz sie moze czy prowadzi tylko zajęcia Judo?W regionalnej gazecie kiedyś pisano o zawodach ...Ju-jitsu (pewnie nie rozróżniają )ale wolę się upewnić .
A sam trener ''swojski '' chłop ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
 jesli chcesz cos osiagnac to musisz poswiecic na to wiele czasu i cierpliwosci, pozdrawiam
   jesli chcesz cos osiagnac to musisz poswiecic na to wiele czasu i cierpliwosci, pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
jako członek AZS w Katowicach trenowałem za friko, ale przypuszczam że w Wawie nie będzie już tak dobrze. A może się mylę?
Napisano Ponad rok temu
Piłsudzkego 10 (koło kauflandu)
86-300 Grudziądz
Napisano Ponad rok temu
 )
  )

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 (zresztą kliknij sobie na link pod moją wypowiedzią
  (zresztą kliknij sobie na link pod moją wypowiedzią  )
  )Co do opłat to napewno składa z ubezpieczeniem ( 45 zeta za rok ) a opłaty róznie - jak startujesz w zawodach wogóle nie ma, jak nie to 30 dychy za miesiąc

(oczywiście nie ma limitów ilości treningów w tygodniu - to sekcja sportowa nie biznesowa
 ).
  ).

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiłkomirski, Bałandowie- jest od kogo się uczyć

będę mieszkał w okolicach ul Pięknej- ciekawe jak daleko będę miał na trening?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Tutaj z zaawansowaniem jest tak że na w-f to co semestr zaczyna się poziom od zera
 ale za to sekcja jest już bardziej konkretna, są dwie więc nie ma problemów ze znalezieniem obu.
  ale za to sekcja jest już bardziej konkretna, są dwie więc nie ma problemów ze znalezieniem obu.No i jest dwóch Niedomagałów, ale Wojtek prowadzi tylko w ramach w-f zajęcia, a pan Józef prowadzi i w-f i sekcje (sekcje prowadzi też Michałowski, też dobry trener ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej przedzwonić i dowiedzieć się wszystkiego osobiście - kontakt powinien być na stronie judo.waw.pl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
slyszlem ze judo przydaje sie do samobrony pozdro :wink:
jeżeli przyłożysz się do ćwiczeń to prawdziwe judo w samoobronie zastosujesz po jakiś 5 latach treningów

a co do klubu co podałeś to się nie wypowiem bo nie mam pojęcia

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KU AZS Uniwersytetu Szczecińskiego
więcej: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 ochraniacze ochraniacze- Ponad rok temu 
- 
			 Początkujący w judo wszystkich sekcji łączcie się! Początkujący w judo wszystkich sekcji łączcie się!- Ponad rok temu 
- 
			 a to sie pochwale.. a to sie pochwale..- Ponad rok temu 
- 
			 Judo - Warszawa (gdzie? student?) Judo - Warszawa (gdzie? student?)- Ponad rok temu 
- 
			 szukam klubu w częstochowie szukam klubu w częstochowie- Ponad rok temu 
- 
			 sponsorzy w judo sponsorzy w judo- Ponad rok temu 
- 
			 techniki techniki- Ponad rok temu 
- 
			 judo uniwersytet łódzki judo uniwersytet łódzki- Ponad rok temu 
- 
			 Szukam Sekcji Szukam Sekcji- Ponad rok temu 
- 
			 Judo Manager zapisy do II ligi !!! Judo Manager zapisy do II ligi !!!- Ponad rok temu