Jak uazacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio jakoś niedawno szedłem około 22 parkiem do kumpla(w kieszeni komóra)
ciemno jak w dupu i widze jakieś dwie sylwetki. Przechodze koło i słysze:,,ej ty" przygotowywuje sie żeby spieprzać. Znowu głośniejsze ,,Ej Ty!!" Już startuje Gdy słysze znowu ,,Ej Kuba czekaj!!" Okazuje sie że to mój stary kumpel
Niezła siara :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak ktoś pałką, to ty pistoletem jasna sprawa
takie jest mioje podejście, bo skoro chujec się odważył, to niech żałuje
apodobno ja jestem nadpobudliny i niebezpieczny dla otoczenia jak sie wkurze;/.A na powarznie ogień nalerzy zwalczać ogniem ktoś do mnie z z kijem to ja doniego ze sztahetom:P
Jet a cos takiego jak pokazales naskrinie ma takom zasade działania. Zacisniesz coś w łapie to pieńść masz twardszom i mieboli sie jak komus zajebiesz mozresz do tegoczelu urzyć zapalniczki.Ja do tego urzywam sporej wielkości otwieracza z warki ktury mam przy kluczah.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
smierdzi bulshitem na mile
sluchaj singlauba i zacznij uzywac mozgu
poza tym:
w 90% przypadkow zyciowych uzywajac mozgu nie doswiadczysz zaczepki
w 90% z tych pozostalych 10% kiedy ktos Cie zaczepia najpierw sie odezwie epitetem w stylu "a fajki kurwa masz" wtedy uzywajac mozgu masz prawie 100% ze unikniesz bojki
jak sam widzisz z pierwotnych 100% zostal 1%
jezeli wciaz nie czujesz sie bezpiecznie kup sobie psa
proponuje imie Szarik
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak na powaznie
z jednej strony dobrze ze sa takie taematy jakie s.o.s zalozyl bo w pewien sposob uswiadamiaja nieuswiadomionym ze ulica to nie do konca to co mysla Ci ktorzy sie filmow naogladali albo wychowali sie w luksusowych apartamentach u rodzicow milionerow
z drugiej teoretyzowanie na temat takich sytuacji mija sie z celem jak wiele dyskusji czysto akademickich bez ktorych (przyznac trzeba ) ten dzial by umarl
pozdro 8)
PS. s.o.s nie denerwuj sie nie chcialem Ciebie niczym urazic
PPS. a kupienie szarika to swietny pomysl jak ktos sie nie czuje pewnie na ulicy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z Toba w 100% i ja tak robie-czasami nawet znaczaco przyspieszam widzac potencjalne zagrozenie lub poprostu biegne...ale np w sytuacji ktora Tobie opisalem nie mielismy takiej mozliwosci
1 nie denerwuje sie
2 jak bym mial warunki w mieszkaniu dla psa to bym mial takiego juz dawno..nie koniecznie do obrony lecz dla przyjmnosci bo akurat lybie wzierzeta-bez skojarzen
Napisano Ponad rok temu
takie stritfajtowe lanie wody
ktore nie powiem ma swoj urok bo swietnie sie czyta takie historyjki
odnosnie psa mam dokladnie tak samo jak Ty
tez bym sobie kupil gdybym mial gdzie trzymac
jeszcze sobie kiedys sprawie jak bede mial chate z hektarem pola
Napisano Ponad rok temu
wiem czytalem Twoje posty ale rozpiswyanie sie o jednej sytuacji napadu od tylu jest tworzeniem na sile czegos z niczego :wink:
takie stritfajtowe lanie wody
ktore nie powiem ma swoj urok bo swietnie sie czyta takie historyjki
siła emocji wywołanych wypadkiem
Napisano Ponad rok temu
Wracając do tematu: "Jak uazacie?" (niech ktoś to poprawi...)
Broń się wszystkim czym możesz. Jak nie jesteś legendą BJJ, Oyamą... czymś tam jeszcze czym pewnie nie jesteś To broń się byle szybko i skutecznie. Wyrzuty sumienia? Jakoś to zniosę. W końcu to nie ja atakowałem. Jak skończe z bandziorem to jako akt humanitaryzmu nie rzuce go pod pociąg... Choć może powinienem (co ty na to BatmanHQ?)Jakie jest Wasze zdanie na tematsamoobrony takimi samymi metodami jakimi jestesmy zazwyczaj atakowani, czyli np
on mnie palka to czemu ja jego nie...
ich jest kilku to czemu mam nie uzyc w obronie np kastetu
mowie tu o walce w ktorej nie widzimy wyjscia i nie mozemy uciec
czekam na sensowne wypowiedzi z uzasadnieniem
Tak długo jak nie czuję się bezpieczny robię wszystko by się tak poczuć. Nie noszę ze sobą sprzętu... zwykle :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JeśLi przeciwników jest kiLku nie zaszkodzi któregoś pierdoLnąć profiLaktycznie w morde np.kastetem,pozostaLi znając życie uciekną
pierdolnac kastetem
po czyms takim pojdziesz siedziec na bank
kastet jest nielegalny
duuuuzo lepiej juz nosic przy sobie batona
pozdro 8)
Ps. 2-miesieczny kotlecik mniam mniam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co stosujecie??
- Ponad rok temu
-
Przygoda w Londynie
- Ponad rok temu
-
Podwijanie rekawów, czyli o co w tym chodzi?
- Ponad rok temu
-
ja pierdziele temat o kfm zamkniety :(
- Ponad rok temu
-
czy ktos slyszal o tej sztuce walki ???
- Ponad rok temu
-
Szansa
- Ponad rok temu
-
Obrotówka na ulicy?