szukam dobrego dojo w Toruniu to tyle 3mcie sie elo|

Hoooola
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak nie ruszysz dupy sie nie dowiesz
Napisano Ponad rok temu
Co racja to racja, ale ja tam swój ogonek zachwalęI co sie dowiesz? Każda pliszka swój ogonek chwali...
 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] przyjdź i spróbuj.
  [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] przyjdź i spróbuj.Z tym też się zgadzam. Lepiej połazić po różnych miejscach i samemu się przekonać.Jak nie ruszysz dupy sie nie dowiesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro 8)
ps:W swoim imieniu zapraszam na BJJ(a co trzeba sie reklamowac :wink: ).
Napisano Ponad rok temu
 i srednia wiekowa mnie martwi... lubie z kims szybciej pocwiczyc a z tego co widzialem to wiekszosc po 30 ....
  i srednia wiekowa mnie martwi... lubie z kims szybciej pocwiczyc a z tego co widzialem to wiekszosc po 30 .... Hm Nishio aikido pierwsze slysze moge prosic o jakies namiary
Napisano Ponad rok temu
 Ale jest też sporo osób, które lubią poćwiczyć nieco dynamiczniej :twisted:  Jeden z nich właśnie pisze do Ciebie
  Ale jest też sporo osób, które lubią poćwiczyć nieco dynamiczniej :twisted:  Jeden z nich właśnie pisze do Ciebie  Zresztą zrobisz jak chcesz. Gdybyś jednak chciał spróbować, zapraszam.
  Zresztą zrobisz jak chcesz. Gdybyś jednak chciał spróbować, zapraszam.Sekcja Nishio faktycznie funkcjonowała kiedyś, choć nie jestem pewien czy nadal funkcjonuje. Było to Stowarzyszenie Aikido i Iaido, jeśli mnie pamięć nie myli. Jeśli jeszcze działają, to na pewno uda Ci się ich znaleźć. Dla chcącego nic trudnego

Napisano Ponad rok temu
dokładnie kiedyś - jeszcze jakieś 3 lata temu, funkcjonowała sekcja aikido nishio i iaido (szkoła Aikido Toho Iai s. Nishio oraz Enshin-ryu). Wiem, bo sam prowadziłem treningi będąc szczęśliwym posiadaczem 1 dan w obu tych sztukach walki 8)
I mogę powiedzieć, że rzeczywiście szkoła Nishio Sensei jest rewelacyjna i zdecydowanie różni się od innych szkół aikido.
Niestety od 3 lat sekcja nie działa - po prostu nie mam czasu na prowadzenie równolegle brazylijskiego jiu-jitsu i aikido

Ale moje iaito nie rdzewieje i iaido praktykuję sobie sam

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Staż w Opolu i Myślenicach Staż w Opolu i Myślenicach- Ponad rok temu 
- 
			 Aikido ponad podziałami Aikido ponad podziałami- Ponad rok temu 
- 
			 Znany problem Znany problem- Ponad rok temu 
- 
			 Do Szanownych Nauczycieli i Instruktorów aikido, Do Szanownych Nauczycieli i Instruktorów aikido,- Ponad rok temu 
- 
			 Aikido lekarstwem na trudności wychowawcze z dziećmi Aikido lekarstwem na trudności wychowawcze z dziećmi- Ponad rok temu 
- 
			 Integracja polskiego Aikido, Poznań ;) Integracja polskiego Aikido, Poznań ;)- Ponad rok temu 
- 
			 Integracja w Polskim aikido? Integracja w Polskim aikido?- Ponad rok temu 
- 
			 pierwszy polski shodan? pierwszy polski shodan?- Ponad rok temu 
- 
			 Książka Książka- Ponad rok temu 
- 
			 Krzyż-symbol Aiki-Ju Krzyż-symbol Aiki-Ju- Ponad rok temu