Znany problem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam problem, mianwicie chciałbym trenować aikido ale mam problem z funduszami...
Idź do instruktora i przedstaw problem. Nie każdy z prowadzących jest nastawiony li tylko na zysk. Powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w innych miastach tez jest to sztuka srednio drozsza od innych zrednio o 20 do 50 %
Napisano Ponad rok temu
Mam problem, mianwicie chciałbym trenować aikido ale mam problem z funduszami. Interesują mnie treningi w Poznaniu ale narazie znalazłem oferty tylko po 80 złotych albo wyższe...
Instruktor: Andrzej Szubert
ul. Gryfińska 16A
60-192 Poznań
tel: +48 601 97 48 66
fax: +48 618 53 73 24
email: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
nie zawsze tanio znaczy dobrze, radze pojsc na kilka sekcji obejrzec trening i podjac decyzje
Napisano Ponad rok temu
No, ale jeśli ma do wyboru tanio albo nic, to może jednak niech poćwiczy? Względy finansowe niestety często bywają decydujące.nie sugeruj sie cena
nie zawsze tanio znaczy dobrze, radze pojsc na kilka sekcji obejrzec trening i podjac decyzje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zobacze co da sie zrobić.
No kurde przecież dostałeś kontakt do pana Andrzeja Szuberta, skoro zamieścił tu swoje dane, to znaczy że chce Ci pomóc, albo skierować do kogoś kto pomoże. Najpierw spróbuj, a potem narzekaj. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Tylko idź z nastawieniem, że się uda. Można się śmiać z wszechobecnego gadania o pozytywnym myśleniu, ale kiedy statniesz przed w miarę doświadczonym trenerem, on od razu zauważy, czy zależy Ci bardzo, czy też właściwie to Ci obojętne. Jeśli zobaczy w tobie autentyczną chęć ćwiczenia, to będzie bardziej skory zrobić dla Ciebie wyjątek.Zobacze co da sie zrobić.
Dlatego też nie powinieneś załatwiać takiej sprawy przez telefon. Wykaż inicjatywę, pofatyguj się i stań przed trenerem osobiście. To nieco zmienia postać rzeczy. Oprócz tego pokaż, że myślałeś o alternatywach (wspomnij o ulotkach, o zostawaniu po treningu i sprzątnięciu dojo, czy o czym tam jeszcze chcesz). Powiedz też, że zapłacisz tyle, ile w danym miesiącu będziesz mógł, a nie od razu wal z grubej rury o ile Ci może obniżyć opłaty, że Cię po prostu nie stać.
A w ostateczności, nawet jeśli się nie uda w jednym miejscu, uda się w innym. Głowa do góry i do dzieła.
Napisano Ponad rok temu
Zobacze co da sie zrobić.
No kurde przecież dostałeś kontakt do pana Andrzeja Szuberta, skoro zamieścił tu swoje dane, to znaczy że chce Ci pomóc, albo skierować do kogoś kto pomoże. Najpierw spróbuj, a potem narzekaj. Pozdrawiam.
lahudra (Olsztyn) zamieścił namiary na Pana Andrzeja Szuberta (Poznań), ale to chyba nie jest jedna osoba. może się myle...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do Szanownych Nauczycieli i Instruktorów aikido,
- Ponad rok temu
-
Aikido lekarstwem na trudności wychowawcze z dziećmi
- Ponad rok temu
-
Integracja polskiego Aikido, Poznań ;)
- Ponad rok temu