Podwijanie rekawów, czyli o co w tym chodzi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. Coraz śmieszniejsze te tematy na budo, ale przecież każdy detal może przesądzić o naszym bezpieczeństwie. :-)
Napisano Ponad rok temu
temat do zamknięcia, dziękuję za odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
akcja ostatnio widziana: dzien 1 wrzesnia grupka mlodzieniaszkow zasuwa z nowej szkoly na przystanek tam ich zaczepia 2 osiedlowych nicniemamdoroboty i cos w stylu ze wyskakiwac komorek albo wpier**$&^ nagle jeden z chlopaczkow 1 ruchem sciga koszule(ani to wielkie ani jakies napakowane) i mowi ok tu i teraz, nicmemamdoroboty 8O i zaczynaja cos krecic i po minucie juz ich nie ma
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe, na ile oni wyglądali (agresorzy i chłopaczki)?akcja ostatnio widziana: dzien 1 wrzesnia grupka mlodzieniaszkow zasuwa z nowej szkoly na przystanek tam ich zaczepia 2 osiedlowych nicniemamdoroboty i cos w stylu ze wyskakiwac komorek albo wpier**$&^ nagle jeden z chlopaczkow 1 ruchem sciga koszule(ani to wielkie ani jakies napakowane) i mowi ok tu i teraz, nicmemamdoroboty i zaczynaja cos krecic i po minucie juz ich nie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, że ja też mam czasem takie wrażenie ? To chyba dlatego, że rękawy tak fajnie szeleszczą przy ciosie.Mam takie wrazenie ze jakies ma ryuchy szybsze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ja pierdziele temat o kfm zamkniety :(
- Ponad rok temu
-
czy ktos slyszal o tej sztuce walki ???
- Ponad rok temu
-