pytanko do trenujących boks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja na bolacy kregoslup robie przysiady ze sztanga na plecach-zajebiscie pomaga
Napisano Ponad rok temu
8O Rambo jak nicidz na ten boks, zapierdalaj mocno i nie pierdol...wzmocnij sobie miesnie ledzwiowe tzw. delfinkami w domu lub sklonami z opadu na lawce i pomoze troche napewno...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tzn?? co zlego w wzmacnianiu miesni ledzwiowych ??8O Rambo jak nicidz na ten boks, zapierdalaj mocno i nie pierdol...wzmocnij sobie miesnie ledzwiowe tzw. delfinkami w domu lub sklonami z opadu na lawce i pomoze troche napewno...
przysiady ze srednim obciazeniem i dobra technikawzmacniaja nie tylko nogi ale wlasnie i cale plecy...
wiec zastanow sie zanim skometujesz czyjas wypowiedz....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi sie wydaje ze jak uraz wyleczy i wzmocni miesnie to spokojnie moze robic przysiady... przez co plecy sie wzmocnia ?? :roll:no to kurwa tym bardziej! na uraz przysiady? brzuszków nie może robić a sztange na baryi dawaj? weź przestań..
nie przypadkowo powiedzialem zeby najpierw miesni ledzwiowe wzmocnil i potem robil przysiady??
Napisano Ponad rok temu
no pewnie, że jak się wyleczy to będzie mógł wszystko robić, ale na razie to chyba nie.
po kontuzji czy urazie trzeba zaczynać powoli, bo jak wszyscy wiemu kontuzję lubią zachowowywać się tak jak nie lubimy, czyli wraaaaaaaacaaaać (dziwki)
Napisano Ponad rok temu
wzmocnij kregoslu cwiczeniami wlasnego ciala(takimi zebys nie czuc bolu). potem profilaktycznie przysiady i martwe ciagi ze srednim obciazeniem
a ma boksie nie wiem co moze byc groznego dla kregoslupa...tam tez sie nepwno wzmocni jak przy kazdei innej formie ruchu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ręce - Kraków
- Ponad rok temu
-
Akrobatyka - Kraków
- Ponad rok temu