Mistrzostwa Europy Kobiet w boksie
Napisano Ponad rok temu
jakoś totalna cisza panuje w sprawie ME Kobiet w Boksie. Ranga zawodów bardzo wysoka, a zainteresowanie (liczba kibiców i informacji) - bardzo mała.
Między innymi dlatego działam w zespole ludzi, którzy stworzyli portalik [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - zajmujemy się (albo lepiej: zajmować się będziemy) tylko boksem pań, amatorskim i zawodowym. Na razie dopiero raczkujemy, rozpoczynamy działalność od zbierania chętnych do pomocy (dołącz do nas!) i od przedstawienia relacji z tych ME. Wyniki wprowadzamy prawie na żywo, dodatkowo piszemy relacje i robimy fotki. Ilość walk jest bardzo duża, dlatego materiał "pełny" będzie dostępny pewnie za parę dni, ale najważniejsze newsy są na bieżąco.
I tak wieści z dzisiajszego ranka: Jagoda Karge ma brąz (przegrała półfinał, chociaż po 2 rundach prowadziła), Beata Małek ma co najmniej srebro (wygrała 25-10, RSCO w II rundzie). Oprócz tego mamy jeszcze 5 medali - ich kolor będzie ważył się dzisiaj od 17.00 (półfinały) i w sobotę (finały).
Wszystkie mecze na Torwarze (Warszawa, koło Legii), wstęp za darmo, miejsc wolnych dość dużo. Przyjdźcie pokibicować Polkom! A jak nie - to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Piotr
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
odnośnie fotorelacji - my też robimy swoją, już ponad 1.000 fotek pstryknąłem dziewczynom, byłem na wszystkich "sesjach wieczornych" + dzisiejszej porannej półfinałów, więc trochę okazji miałem... na razie oczywiście ilość materiału przerosła moje możliwości przetworzenia, więc "wypas-fotorelacja" pojawi się na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] pewnie za parę dni... ale mamy i własne relacje z walk i foto-materiał, więc jeszcze będę się ogłaszał i zapraszał
Natomiast jeszcze raz apeluję do ludzi "w realu" - ruszcie tyłki na Torwar w sobotę, zawody naprawdę dobre, wstęp darmowy, 3 Polki walczą o złoto... a dzisiaj głośniejszy doping miały Ukrainki czy zawodniczki z Norwegii... aż trochę wstyd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a że dziewczyny z kick-a się wywodzą... taka jest chyba naturalna kolej rzeczy, bo k-b jest chyba bardziej popularny na poziomie "rozpoczynającym" A te, które lubią walczyć, ale już denerwują je siniaki na całych nogach - idą na boks
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
HL Pawel "sting" Slowinski
- Ponad rok temu
-
bez obijania gęby?
- Ponad rok temu
-
Michał Chmielewski Vice Mistrzem Świata Muay Thai
- Ponad rok temu