Capoeiristas zamieszani w zabojstwo
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
 :?
   :? ...
A moze jednak -- troszke przyblizysz? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie jest to artykul jaka to skuteczna jest capoeira, tylko o tragedii w jaka sa zamieszane osoby zwiazane z capo, ktora stawia to w bardzo zlym swietle.nie wiem czy zeby skatowac kolesia w pieciu trzeba uzywac jakiejs sztuki walki...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie jest to artykul jaka to skuteczna jest capoeira, tylko o tragedii w jaka sa zamieszane osoby zwiazane z capo, ktora stawia to w bardzo zlym swietle.nie wiem czy zeby skatowac kolesia w pieciu trzeba uzywac jakiejs sztuki walki...
nie mam tu na mysli capoeiry ani niczego innego. poprostu twierdze ze nie trzeba nic cwiczyc zeby skatowac kogos z kolesiami. zwykle uliczniki nie maja z tym problemu -.-
Napisano Ponad rok temu
zgadza sie niestety.nie mam tu na mysli capoeiry ani niczego innego. poprostu twierdze ze nie trzeba nic cwiczyc zeby skatowac kogos z kolesiami. zwykle uliczniki nie maja z tym problemu -.-
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 CZEMU REZYGNUJĄ? CZEMU REZYGNUJĄ?- Ponad rok temu 
- 
			 SZYBKO ? SZYBKO ?- Ponad rok temu 
- 
			 Chcialbym zaczac trening Capoeiry Chcialbym zaczac trening Capoeiry- Ponad rok temu 
- 
			 CAPOEIRA I .... CAPOEIRA I ....- Ponad rok temu 
- 
			 Capoeira Viva Capoeira Viva- Ponad rok temu 
- 
			 Potrzebna grupa na pokaz KRAKÓW :) Potrzebna grupa na pokaz KRAKÓW :)- Ponad rok temu 
- 
			 Wioska Capoeira, Bębnów afrykańskich i sztuk plastycznych Wioska Capoeira, Bębnów afrykańskich i sztuk plastycznych- Ponad rok temu 
- 
			 jak przygotować tykwe? jak przygotować tykwe?- Ponad rok temu 
- 
			 Dzien Capoeiristy Dzien Capoeiristy- Ponad rok temu 
- 
			 chore przekonania............... chore przekonania...............- Ponad rok temu