Nowy sezon Tanglangmen
Napisano Ponad rok temu
We wtorek 5 września rusza nowy 22 sezon treningów tanglangmen w Polsce. Będziemy próbowali także reaktywować sekcję sandy sportowej, którą poprowadzą medaliści zawodów w Perugii. Czy się uda zobaczymy. Wkrótce rusza także nowa wersja naszej strony internetowej.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników VB
Polskie Towarzystwo Kung Fu Modliszki
Napisano Ponad rok temu
Apropos nowego sezonu mam pytanie dotyczące sekcji w Toruniu. Przeczytałem na stronie Toruńskiej sekcji Modliszki, że niestety zawiesza działalność. Czy jest szansa, że styl Modliszki wróci do Torunia czy raczej porzucić wszelką nadzieję . Szkoda by było bo w okolicach (mam na myśli woj kuj-pom) nie ma praktycznie żadnej sekcji kung fu, wyjątkowo kiepski region (W Bydgoszczy jest sekcja Taoistycznego Tai Chi ale szkoda nawet o tym pisać)...
Pozdrawiam serdecznie
PS: Nowa strona PTKF Modliszki jest super, jednak zdecydowanie lepsza od poprzedniej (na ciemnym tle teksty były mało widoczne, a teraz czyta się bez problemu) gratulacje.
Napisano Ponad rok temu
Sekcja w Toruniu jest chwilowo zawieszona a wynika to z faktu że instruktor prowadzący ma pracę 6 tygodniu w kraju 6 tygodni poza krajem, osoba którą widzieliśmy aby w przerwach kiedy Radka nie ma w Toruniu prowadziła zajęcia nie sprawdziła się tak więc sekcja nie może ruszyć. Można oczywiście kontaktować się osobiście z Radkem i ćwiczyć kiedy będzie w Toruniu. Mam nadzieję, że są to tylko pzrejściowe trudności.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem, to powód był/jest inny. Gdzieś od stycznia/lutego 2006 nie było sali, a niewielu jest chętnych, żeby ćwiczyć zimą na dworze.
no to gratuluję wiedzy, ćwiczenie na dworze w zimie to bzdura, prowadzenie zajęć przez 6 tygodni abu potem przez 6 tygodni była przerwa to następna bzdura, jakby była osoba odpowiedzialna do zastąpienia Radka to sekcja by istniała, i tyle w tym temacie.
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem, to powód był/jest inny. Gdzieś od stycznia/lutego 2006 nie było sali, a niewielu jest chętnych, żeby ćwiczyć zimą na dworze.
Dla pełnego wyjaśnienia!
Sekcja w Toruniu została zawieszona w pełnym porozunieniu i uzgodnieniu tego problemu z Władzami Polskiego Towarzystwa Kung Fu Modliszki oraz między prowadzącymi tą sekcję.
I nie ma tu miejsca na dyskusję i własną interpretację, a złaszcza osób nie będących w temacie.
Tak jak to zostało powiedziane. Sekcja nie istnieje bo nie ma kto jej poprowadzić w pełnym tego słowa znaczeniu ...i co podkreślam...zostało WSPÓLNIE UZGODNIONE.
A sprawa ilości chętnych i rególarnie przychodzących na treningi ... i związana z tym opłacalność wynajmowania sali TO INNA HISTORIA. A nawiasem mówiąc to sala była tylko było nas za mało aby ją opłacić.
Jak ktoś chce mnie 'sprostować' bo jest lepiej poinformowany to czekam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mojia quan
- Ponad rok temu
-
Skuteczność Kung-fu
- Ponad rok temu
-
MISSING-LINK , spotkanie !
- Ponad rok temu