Czy da się bez supelementów - rozważania filozoficzne ;)
Napisano Ponad rok temu
po drugie chodziło mi o to, że tauryna jest po prostu produktem, który firma chce sprzedać i dlatego w opisie spuszcza się nad jej super-hiper-właściwościami, a prawda jest taka, że podstawą jest, był i będzie cięzki trening, dobre odżywianie i wypoczynek. suple mają Ci w tym pomóc, ale nie zastąpić. więc jeżeli ktoś naczyta się ulotek i wierzy, że można mieć coś bez ciężkiej pracy, to niech od razu kupi omkę i maść na pryszcze
i jeszcze jedno; sterydy to są leki i podawane w "normalnych" dawkach są tak samo szkodliwe jak masa innych leków. koksiarze przedawkowują je od 3 do 30 razy i dopiero to zaczyna szkodzić. dla przykładu'; żeli na ból głowy bierzesz apap co 6 godzin, czyli 3 tabl dziennie, to jak weźmierz 60 szt dziennie, to też zaczną się dziać z Tobą dziwne rzeczy.
z suplami jest podobnie; nadmiar białek przeciąża nerki, przy kreatynie zaleca się branie wit b6, bo też ryje nerki, przedawkowanie prekursorów może wywołać jakieś hiperwitaminozy, itp
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to wszystko nie jest przez branie koksu , tylko przez nie umiejetne branie koksu..znam ludzi co koksuja i sa normalnymi ludzmi-no tylko duzi trochetak. taki rosyjski , mocny. po piecu tygodniach facet byl nie do poznania na zdjeciach, ale mowil o zmianach nastroju, o tym jak w drugim tygodniu mial erekcje caly czas tak w trzecim nawet mu stanac nie chcial, jak kilka razy bojki wszczynal, jak ogladal romantyczne komedie i tulil misia godzine pozniej :wink:
a sam mam/mialem jednego kolege. chodzilem z nim do gimnazjum, chlopak byl troche mniejszy ode mnie. po gimanzjum nie widzialem go przez jakis rok, i jak znowu go zobaczylem, to juz wiedzialem, ze koks bierze. +15kg, same miesnie a w klacie mu tez z 15cm przybylo. ale efekty uboczne bylo widac na twarzy i w zachowaniu.
Napisano Ponad rok temu
znałem dwóch takich. nie rżał i nie brykał po tym, więc chyba można...
Napisano Ponad rok temu
jeszcze jedna ciekawostka; biorą też leki weterynaryjne, np testosteron dla koni.
znałem dwóch takich. nie rżał i nie brykał po tym, więc chyba można...
u mnie na siłce jeden byk (najwiekszy chyba) rozmawiał kiedyś z innym takim, że zamierza sobie zajebac hormon nosorożca... jak to usłyszałem to zrobiłem o tak 8O tak apropo twojego posta
Napisano Ponad rok temu
co wy chcecie od koksow?? genetyka genetyka i jeszcze raz genetyka 8)
Napisano Ponad rok temu
No proszę was wszystkich to nie jest temat o kobyłach.
[/mod on]
mam kolege, ktory przez jakis czas od lekarza dostal sterydy na costam, i przy okazji zaczal chodzic na silownie, skoro bral legalnie i z recepty ;] rozrosl sie chlopak niezle.
Napisano Ponad rok temu
Reszta postów o kobyle też poszła do piachu i proszę się pilnować z tymi OT bo ostrzeżenia zaraz polecą echhh.
P.S. Litości :roll:
[/mod on]
Napisano Ponad rok temu
mam natomiast pytanie troche "z innego kąta" nie chcialem zakladac jednak osobnego tematu
jak laczycie silownie z treningami MA? chodzi mi konkretnie o czas ktory przeznaczacie na budowanie masy na silowni, a tu przeciez sa jeszcze wytrzymalosciowe treningi na ktorych wylewa sie litry potu i spala co sie da - wiadomo ze nie sprzyja to przybywaniu na wadze - da sie to jakos pogodzic, bez rezygnowania z treningow MA?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No pewnie lepiej zrobic off topmam natomiast pytanie troche "z innego kąta" nie chcialem zakladac jednak osobnego tematu
Bylo od cholery takich tematow - poszukaj w archiwum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
yyyy... :twisted: to ja Ci mowie ze za wiele nie poczujesz...to starczy CI na tydzien jokos:) tauryny je sie minimum 3 g czyli w Twoim wypadku 6 tablet...polecam mega capsy opimpu...dobra, to ja dla proby kupilem sobie Taurine 500mg 50 tablets. ale mysle, ze jeszcze z tydzien - dwa pocwicze normalnie, zebym pozniej mogl poczuc jakas roznice. bo tak jak zaczne brac to nie bede wiedzial, czy dziala.
Napisano Ponad rok temu
okey, zobaczy sie ;p
Napisano Ponad rok temu
to co to za tauryna?? daj firmehmm na pudelko napisali, coby nie przekraczac jednej tabletki dziennie
okey, zobaczy sie ;p
moze jakis nowy super mocny wynalazek o ktorym nic nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w olimpowskiej jest 1.5g...wychodzi Ci o wiele lepiej kozystnie cenowo...a co do jakosci to nie wiem nic o tej "Twojej" firmie wec sie nie wyowiadam...ale odzywki i suple kupuj w sklepach "koksiarskich" bo tam wyjdziesz napewno na + z kasa w porownaniu do sklepow ze zdrowa zywnosci czy zielarskich i aptekno moze rozni sie tym, ze w mojej tabletce jest 500mg a w olimpowskiej 3g? ;] nie wiem, nie mam pojecia. ale koksiarska kojarzy mi sie z wielkim pudelkiem (w polowie pustym). poza tym, tak mi sie powiedzialo, no.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
plan na masę +pomoc
- Ponad rok temu
-
KRE-ALKALYN
- Ponad rok temu
-
Red Bull + alkohol
- Ponad rok temu
-
CZY WARTO ...
- Ponad rok temu
-
football amerykaski w poznainiu!
- Ponad rok temu
-
Zmienic styl?Doswiadczonych prosze o pomoc...
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie
- Ponad rok temu
-
pęknięta żyła
- Ponad rok temu
-
Run Warsaw 2006
- Ponad rok temu
-
czy stawy...??