Ving Tsun lub Wing Chun->łódź
Napisano Ponad rok temu
dawno nic nie napisałem tu.ale...chyba tylko dlatego że jestem monotematyczny...
Dojazdy do Wawy na razie są dla mnie pewną barierą zarówno finansową jak i organizacyjną..więc może ktoś z łodzkich VT/W.. fanów[(poza weng chun... fajny system ale jestem zwolennikiem bardziej WSL VT)] podjął się czegoś w temacie sprowadzenia na stałe tego systemu(ów) do Łodzi.Jeśli tak(lub zamierza)to byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na tym forum.
Pytam tutaj bo to jednak najszerzej czytane forum,a dotychczas moje pytanie pozostawało bez echa więc może jednak teraz coś zmieni sie na lepsze...
pozdr.
Paweł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bonsao dzięki za zainteresowanie i pomoc!!
Może twoja odpowiedź spowoduje że tematem treningów w Łodzi zainteresuje się też więcej ludzi i że sekcja będzie funkcjonowała już na stałe.
No..w końcu zacznie się coś dziać w moim mieście!!
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na mnie osobiście największe wrażenie zrobiła szkoła WSL VT sifu Radka Mikołajczuka.
Pozazdrościć Warszawiakom możliwości ćwiczenia na miejscu w takiej szkole.
Napisano Ponad rok temu
Jestem instruktorem wingtsun i jestem w stanie dojechać do Łodzi i poprowadzić tam zajęcia. Jeżeli będzie ktoś zainteresowany ćwiczeniem, nasza szkolą posiada również dobrze wyposażona sale w Poznaniu jeżeli jesteście zainteresowani proszę o kontakt na maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sanshou w tai chi
- Ponad rok temu
-
kung fu i siła
- Ponad rok temu
-
Lau Kar Leung Hung Gar
- Ponad rok temu
-
chiu chi ling
- Ponad rok temu
-
Szkoła Andrzeja Szuszkiewicza w Krakowie
- Ponad rok temu
-
pytanie do p. Marka Flisikowskiego
- Ponad rok temu
-
Wing Tsun w Białymstoku?
- Ponad rok temu
-
Drugi numer magazynu "Kung-fu"
- Ponad rok temu
-
Sprostowanie do książki "Kung Fu. Ilustrowana historia.
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Chen Zhenglei'em
- Ponad rok temu