... teraz jak się fanki Pawła rzucą Wam do gardeł ...
Pozdr.
widzisz tu jakies fanki????
Napisano Ponad rok temu
... teraz jak się fanki Pawła rzucą Wam do gardeł ...
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Pójdź do Pawła i zobacz a potem marudź.ehhh karate tradycyjne, tam nie walcza, wole cos bardziej zywego
bylem nic ciekawego
chyba nie wiesz co piszesz... uwazam Pawa za prawdziwego samuraja naszych czasow. roztacza taka magie i moc wokol swojej osoby... wie co robi i pmimo ze to tradycyjne, potrafi pokazac na co go stac i nie ma klapek na oczach.
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie...ja mialam okazje cwiczyc u awla na treningach dla zaawansowanych, dla czarnych pasow...pady samoobrona, sparringi, kata... robi wrazenie[
ale to jest moja prywatna opinia i moge ja wyglosic poniewaz bylem na treningach u Pawla, moja opinia o KT jest zreszta znana na forum
osu
Napisano Ponad rok temu
pady samoobrona, sparringi, kata... robi wrazenie
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie...ja mialam okazje cwiczyc u awla na treningach dla zaawansowanych, dla czarnych pasow...pady samoobrona, sparringi, kata... robi wrazenie[
ale to jest moja prywatna opinia i moge ja wyglosic poniewaz bylem na treningach u Pawla, moja opinia o KT jest zreszta znana na forum
osu
Napisano Ponad rok temu
jakie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hym ?????Karolinko na priv jakos nie moge Ci wyslac to napisze tu,olej dyskusja z niektorymi jest bezcelowa.pozdro
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie...ja mialam okazje cwiczyc u awla na treningach dla zaawansowanych, dla czarnych pasow...pady samoobrona, sparringi, kata... robi wrazenie
osu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest twoja opinia, ja nie bylem zachwycony skutecznoscia karate tradycyjnego, kiedy Pawel kazal przez pol treningu siedziec w za-zen i wykonywac bloki, to
zrywalem boki na mysl o skutecznosci jego brazowych paskow, ale to jest moja prywatna opinia i moge ja wyglosic poniewaz bylem na treningach u Pawla, moja opinia o KT jest zreszta znana na forum
osu
Napisano Ponad rok temu
Tak Irek Dworakowski potrafi "zmęczyć"...
Napisze więc po raz kolejny: świetny technik, świetny fighter, silny jak tur, przemyslana metodyka treningowa... no i oczywiście jako człowiek to tzw. swój chłop.
On swoja przygode z karate zaczynał od Kyokushinu jakieś 25 lat temu i ma nawyki prowadzenia treningu siłowego i wytrzymałosciowego. Zresztą do tej pory bardzo lubi temashiwari.
Napiszę jak w pozytywach na Allegro - POLECAM, DOBRA SZKOŁA.
Napisano Ponad rok temu
N to uważam, że Paweł jest badzo dobrym instruktorem. Jednym z lepszych jakich spotkałem na swojej drodze.
Natomiast lassensei-owi chyba raczej nie odpowiada w ogóle metodyka treningowa KT jako taka - tak więc tiggi jego krytyka nie jest chyba ze względu na osobę instruktora, ale bardziej na KT jako takie.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisze więc po raz kolejny: świetny technik, świetny fighter, silny jak tur, przemyslana metodyka treningowa... no i oczywiście jako człowiek to tzw. swój chłop.
On swoja przygode z karate zaczynał od Kyokushinu jakieś 25 lat temu i ma nawyki prowadzenia treningu siłowego i wytrzymałosciowego. Zresztą do tej pory bardzo lubi temashiwari.
Romek bez urazy, ale kiedy odczepisz sie odemnie z tym KT, sam cwiczysz KK, a polecasz jakis Irkow co chwala sie ze kk cwiczyli i lubia temshiwari, Ja to mam wszystko u siebie na Krowoderskiej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do mnie to???? nie wybieram sie, mam zjazd w Poznaniumocne slowa . KK bedziesz we wrocku to pogadamy:P ?
Napisano Ponad rok temu
Romek bez urazy, ale kiedy odczepisz sie odemnie z tym KT, sam cwiczysz KK, a polecasz jakis Irkow co chwala sie ze kk cwiczyli i lubia temshiwari, Ja to mam wszystko u siebie na Krowoderskiej
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu