WASZE OPINIE
Napisano Ponad rok temu
co o tym sądzicie
pozdrawiam[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
buszując w necie nacielem sie na takie dwa ciekawe filmiki
co o tym sądzicie
pozdrawiam[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
racje ma combat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie z tym, ze mozna se dowolnie taki filmik zmontowac i nawet z tai chi zrobic super skuteczny system walki przeciwko hordom kiboli itd. Ale akurat w tym przypadku o jakis przekretach nei ma mowy. Combat zrobil fajne filmiki.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie sie nie podobaja tylko wulgaryzmy.
To oczywiste, ze sportowiec, profesjonalista ze styli kontaktowych zrobi wiatrak z niedzielnego combatowca. Ale czy to takich konfrontacji dochodzi na ulicy? Ja mialem raczej do czynienia z grupa zdemoralizowanych szczurkow, silnych sila grupy, a nie wyszkolonymi combatowcami, czy sportowcami.
K_P
Napisano Ponad rok temu
A, ze niektore style combatowe, sa dobrze opakowane i sprzedawane to fakt. Ale byc moze sa ludzie, ktorzy lubia byc zyc w iluzji, lubia zaplacic "za wtajemniczenie" wiecej niz gdzie indziej. Kto w koncu chce placic, jak mu mowisz, ze nie ma zadnych tajemnic i oferujesz mu pot, a czesto i krew? I mowisz, ze jest za stary zeby zostac superfajterem:wink:
Pozdrawiam K_P
Napisano Ponad rok temu
Parter parterowi nierówny.gwoli scislosci - w KM parter byl zawsze, zainteresowanych odsylam do genezy systemu i doswiadczen w walce wrecz Imiego.
A już na pewno nie ten z KM i ten z BJJ.
Napisano Ponad rok temu
A tak pozatym to 3 filmik mi sie najbardziej podobal. Troche polewki mialem.
Napisano Ponad rok temu
A nie da :?... robia z combatowcow ograniczonych fighterow z ktorymi przecietny grappler da sobie rade...
Combat chyba dużo czasu spędza na macie. Tak mi się wydaje. :roll:... chlopie wiecej czasu spedz na treningu niz na internecie...
Ale ile go tam masz i na jakim poziomie. :roll:... gwoli scislosci - w KM parter byl zawsze, zainteresowanych odsylam do genezy systemu i doswiadczen w walce wrecz Imiego.
Krav Magę trenowałem ponad cztery lata temu przez pół roku u Jacka Moryla w Krakowie. Treningi były bardzo ciekawe, parteru było dużo - Jacek trenował kiedyś judo. Na grupie średnio zaawansowanej bawiłem się z partnerami w parterze - uprawiałem judo kilka lat. Nie było by w tym nic nadzwyczajnego, tylko że ja mam 158 wzrostu i ważę 58 kg. Oczywiście w innych ćwiczeniach nie dominowałem. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brawa dla twórcy za inwencje tworczą
Goebels mogl by sie uczyc od niego propagandy
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe kiedy ktos sie odwazy zmontowac filmik osmieszajacy np vt/mma. Cos czuje ze niepredko
jeśli sobie życzysz specjalnie dla Ciebie od tego zacznę moją naukę tworzenia filmów
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe kiedy ktos sie odwazy zmontowac filmik osmieszajacy np vt/mma. Cos czuje ze niepredko
jeśli sobie życzysz specjalnie dla Ciebie od tego zacznę moją naukę tworzenia filmów
Chętnie bym cos takiego zobaczył
moze byc niezła polewka
z całym szacunkiem dla MMA i roznego rodzaju stylów i systemów walki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Książki do Krav Maga
- Ponad rok temu
-
System walki w bliskim kontakcie
- Ponad rok temu
-
Obóz nad BIAŁKĄ 2006
- Ponad rok temu
-
Zakończył się kolejny letni obóz Krav Maga.
- Ponad rok temu
-
STAŻ ESDS W WARSZAWIE 26-27.08.2006
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanko
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W KUTNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
CZY BEDZIE OTWARTA SEKCJA W TYCHACH
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Bielsku-Białej
- Ponad rok temu
-
KW i SAMBO w Poznaniu
- Ponad rok temu