Podpinka Polarteca pod kurtke ecwcs
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam sie nad kupnem tego polaru, tylko moje pytanie brzmi czy warto wydac ponad 300 zl na niego czy moze kupic jakis inny, pisza o nim ze jest dobry nawet jako samodzielna "kurtka". Widzialem wersje ecwcs rothco, tansza o50% ale czy lepiej zaoszczedzic czy wydac wiecej, a moze ani jedna ani druga wersja nie jest warta swojej ceny?
Napisano Ponad rok temu
Nie kupuj podrób- nie warto. Sama bluza, o ile jest orginalna, jest b. fajna. MA suwaki pod pachami itp. Nie jest bardzo dopasowana. Zdecydowanie warta tej kasy.
Uderz do Szaszłyka (_FUBAR_ na allegro), to Ci tanio sprowadzi.
Napisano Ponad rok temu
Jest jakies zapięcie pod szyję ? denerwujące jest czasami że robi się ciepłe kurtki nie przepuszczające zimna, wody itd. które mają dekolt do jajec. Szyja i tak marznie...
Są w tym jakieś podpinki, aby na jesień możńa było odciążyć i nosić jako wiatrówkę ?
Ogólnie warto w tej cenie ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ew. coś w podobnej cenie, lecz o wiele lepsze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako ze temat jeszcze nie zamarl to zapytam sie zeby nie trafic na jakas podrobke. Chodzi o ten polar Polarteca : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co o nim sadzicie, mi sie wydaje ok.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Te zamki pod pachami rozumiem ze powinny byc odpiete pod gore-texem.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
podoba mi sie kolor i kroj, czy lepiej kupic goretex 1 lub 2 gen kontraktowy na allegro.
Napisano Ponad rok temu
to nie jest parka ECWCS z tkaniny Gore-Tex ®, tylko "tkaniny typu goreteks"- czyli syfu.
A wywietrzniki? Jak sobie chcesz, zaleznie od tego, jak bardzo jest Ci zimno i jak bardzo sie pocisz. ECWCS tez ma wywietrzniki.
Gen1 jest ciezsza od gen2 bo ma podszewke. Dla mnie to plus, bo sie wolniej membrana syfi. Jak kto woli, gen2 jakos malo widzialem w swoim krotkim zyciu. Jak masz kase, to zbierz na APECS'a nie dosc ze lans konkretny, to jeszcze fajna kurtka. Ale kosztuje tyle, co 3L Gore ze sklepu :?
Napisano Ponad rok temu
Dzieki.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
spodnie 5.11
- Ponad rok temu
-
Sklepy Militarne - Szczecin. Co polecacie ?
- Ponad rok temu
-
Pytanie.LM Micra czy Squirt
- Ponad rok temu
-
Ocena latareczki
- Ponad rok temu
-
Multitool Gerber - Urban Legend
- Ponad rok temu
-
Ruchoma bateria w fenix P1