Muay Boran i umowa... !?
Napisano Ponad rok temu
stoczyl chciaz jakas jedna walke w MT czy jedynie moze sie pochwalic stopniem 6kan??
i co to jest wreszcie do cholery ten 6 dan w dalekowschodnich sztukach walki??
pytania sa...mam nadzieje, ze doczekam sie odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Prawda jest taka,że sztuki walki już dawno przestały być biznesem.Tak więc póki mam chęci dokładać jeszcze do tego to będziemy trwali w tym wielkim klubie
Jeśli tylko to prawda to moje gratulacje, bo mało znam takich ludzi, którzy decydują się na taką działalność, no i oczywiście, którzy mogą sobie na to pozwolić. Nie zaleznie od tego co to jest KB, MT czy MB.
Chok dee
Napisano Ponad rok temu
ten 6 dan jest zwiazany z jakas konkretna sztuka walki czy jedynie przyznany przez federacje(obojetnie jak to nazwac)??
ps. mnie ten stopien nie bawi...wrecz przeciwnie, zaciekawil mnie...
Napisano Ponad rok temu
a co do Murata nie lubię go, ale też uważam, że jest coś w nim co może frapować. Potrafił pociągnąć wielu. Kiedyś szkodził sztuką i sportą walki ale teraz nie słyszę by robił coś złego więć ma prawo jak wielu innych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proszę o zamknięcie tematu.
poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
NIkt nikogo nie obraza prowadzona jest polemika. Przed chwila wyjasnienie dotyczace 6 dana konkretne bez atakow.
CYPIS ? czemu nas nie lubisz NO daj nam porozmawiac. Przeciez nikt nikogo nie zmusza do czytania.
MOże zabolał ten POlski Związek. Ale tu powinieneś się ze mną zgodizć. Przecież PZMT chce być POlskim Związkiem i mieć wyłączność na MT.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Libię Was i to bardzo. :-) Inaczej by mnie tu nie było.CYPIS ? czemu nas nie lubisz ...
Co mnie zabolało?MOże zabolał ten POlski Związek...
Zbaczanie z Tematu - nawiązywanie do wypadku, który zdarzył się 18-go grudnia.
Nie chcę brać udziału w dyskusji w której jako argument służy nieszczęśliwy wypadek w którym ktoś stracił życie. Moje zdanie na ten temat już wypowiedziałem.
Napisano Ponad rok temu
Jesli taki 6 dan prowadzi tylko rekreacyjne zajęcia to ok ale jesli idzie dalej to juz nie jest dobrze. Mam nadzieje że Łodz sie nie obrazi. Moge powiedziec iż byłem na mprezac gdzie te przęgięcia byłły o woiele jaksrawsze. Czy wiecie iż niektóre turniej pozwalają na badanie lekarskie przed zawodami za kasę. Przyjeżdżasz dajesz 10 zł i lekarz wpisuje zdolny do zawodów. Mysle iz i Ciebie Cypis taka rzecz by zbulwersowała.
Napisano Ponad rok temu
PS.Proszę o nieporuszanie tego tematu.Prokuratura orzekła ,że byl to neszczęśliwy wypadek.Zgadzam się z Cypisem temat wizyjki i osoby myślę ,że jest zamknięty i postaraj się Kickfanie nie drapać tych ran dotyczących udzalu Panstwa w wielu zawadsach(4 grudna was sedziowie też smakowali mojej kasy na gali z Cabrerą) a gdyby...Wiemy co robimy i z kim robimy.Pozdrawiam wszystkch Ciebie także ,rany się goją ale te blzny dla nas tu w klubie są szczególne i proszę nie politykować na ten temat, bo za brata Tomka ból nie ręczę.P.Danowski
Napisano Ponad rok temu
Chłopak walczący z Tomkiem trenuje KB. Nie jest rewelacyjnym zawodnikiem ale jest z klubu KB dla mnie nie powinien wogóle walczyc w tym turnieju. Był nieprzygotowany bo bił pełnokontaktowo. Zaprzecz jesli nie mam racji. To był nieszczęśliwy wypadek juz to podkresliłem ale trzeba wszystko zrobic by się nie zdarzały.
Napisano Ponad rok temu
http://budo.net.pl/v...der=asc&start=0
nawet nasz moderator sie zawstydzil i ją zamkną
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
chociaz ciezko mi uwierzyc, ze jest dobrym trenerem we wszystkim(TKD,MT,MB)
zycze powodzenia i wielu sukcesow w sporcie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atomowy Kick
- Ponad rok temu
-
Górny Śląsk - Rybnik - Trenikg MT
- Ponad rok temu
-
Relacja z K-1CAMP z Markiem Piotrowskim i Jarkiem Rogalą.
- Ponad rok temu
-
Boks w Gdańsku
- Ponad rok temu
-
Nowy kanal sportowy - Sport Klub
- Ponad rok temu
-
wybite zęby
- Ponad rok temu
-
MECZ KICKBOXING POLSKA - NORWEGIA - ZWYCIĘSTWO BIAŁO-CZERW
- Ponad rok temu
-
Jak Zacząc trenować kick boxing
- Ponad rok temu
-
Muay Thai W Częstochowie
- Ponad rok temu
-
Czy jest jakaś sekcja Muay Thai w Lyblinie?
- Ponad rok temu