Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tajger- czy to zdrowo??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

budo_łyba
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1075 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Tajger- czy to zdrowo??
Witam mam pytanie ale o odpowiedź proszę osoby tylko które znają sie na rzeczy i są pewne swojej wypowiedzi.

Jako że są wakacje trenuję prawie codziennie od 2 do 3 godzin dziennie. Zawsze w połowie treningu ogarniało mnie znużenie które powodowało że robiłem wszystko byle jak albo wogóle kończyłem trening za wcześnie.

Jakiś czas temu w biedronce odkryłem napój energetyczny Tiger w saszetkach w cenie jedynych 89 groszy. Działa na mnie po prostu rewelacyjnie daje kopa, sprawia że nie pojawia się znużenie treningiem i dodaje chęci do kolejnych treningów,

Moje pytanie brzmi czy nie będzie jakichś skutków ubocznych lub czy to nie bedzie po prostu nie zdrowe gdy wypijam od 3-5 tajgerów tygodniowo?? max 1 dziennie :roll:
  • 0

budo_skylark1987
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1354 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Re: Tajger- czy to zdrowo??
Ja pijam tego na tony tego w saszetkach tez pilem a tak ogolnie to pijam w puszeczkach Power,Red Bull,Collstar,ret bat,power horse... i tak mozna wymieniac... zle wplywaja na uklad nerwowy i czeste picie powoduje zgage... ale chyba wiekszych skutkow ubocznych nie powoduja... :) wiec nie masz sie czym martwic :lol: :)
  • 0

budo_famas
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 411 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Znam przypadek kolesia ktory po wypicu kilku takich drinkow w dosyc krotkim okresie czasu załapał jakies stany lekowe(zaczał sie bac tylko nie wiedzial czego) i rozbolała go pikawa .
:lol:
Ale to chyba jakis skrajny przypadek był :) Ja sam pije od czasu do czasu i nic mie jeszcze nie było .
  • 0

budo_sirvaleq
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 236 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

http://www.forum-kul...showtopic=83403
  • 0

budo_skorpiob
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 876 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Znam przypadek kolesia ktory po wypicu kilku takich drinkow w dosyc krotkim okresie czasu załapał jakies stany lekowe(zaczał sie bac tylko nie wiedzial czego) i rozbolała go pikawa .
:lol:
Ale to chyba jakis skrajny przypadek był :) Ja sam pije od czasu do czasu i nic mie jeszcze nie było .

Ja bylem swiadkiem jak kolega wypil z 3-4 redbull-e czy cos takiego na raz i potem chodzil jak byk i wszedzie szukal zaczepki, doslownie mial spuszczony leb rece rozlozone jak by nosil telewizory i caly czas gadal " no gdzie sa Ci wszyscy ludzie" itp :lol: ale to chyba tez skrajny przypadek :wink:
  • 0

budo_schtruntz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 909 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KB

Napisano Ponad rok temu

ja tak miałem po syropie Tussipect zażywanym zawsze przed siłką :)

Wracając do tematu:
Jeden Tygrysek dziennie nie ci zaszkodzi. JEDEN.[/quote]
  • 0

budo_pan nabiał
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 61 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Tiger jest super- nie działa aż tak mocno jak Redbull, ale wystarczająco aby dać ci kopa. Ja co 2 dzień wypijam puszeczkę- zawsze przed siłowym treningiem- naprawdę pomaga! :D
  • 0

budo_novocaine
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5882 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja bym odradzal. za duzo tam sztucznej chemii. napij sie zielonej cherbaty z miodem i cytryna, efekt bedzie ten sam a duzo mniej sztuczny (tylko przed dodaniem cytryny ostudzic herbate, bo wit. C nie lubi duzych temperatur)
i strona do poczytania:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jednym slowem, kofeina i cukier.
lepiej popijac mineralna i w domu lyknac kilka owocow plus witaminy.
  • 0

budo_spid
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 713 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja też jestem nastawiony na "anty" do środków pobudzających. Moim zdaniem do treningów trzeba się zmusić nawet jak się nam nie chce, wtedy jest to znacznie bardziej kształcące doświadcznie.
  • 0

budo_of10
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1089 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ale nei zawsze dla naszego organizmu wyjdzie to na zdrowie ..
  • 0

budo_novocaine
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5882 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jest roznica miedzy "kiedy nam sie nie chce" a kiedy nasz organizm mowi nam, ze nie moze. w pierwszym wypadku trzeba sie przelamac, w drugim isc odpoczac. ale chemii mowimy nie! :P
  • 0

budo_balofy
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1592 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

w herbatce i miodzie jest tez baaardzo waznyskladnik tego typu napojow jak tauryna rozumiem?
nie wspominajac o ilosciach kofeiny czy w kawie czy w herbacie a ilosci potrzebnej do wiekszego niz placebo pobudzenia...
  • 0

budo_novocaine
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5882 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie wiem, czy wyczuwam ironie czy nie.
herbata ma kofeine, i pobudza. miod to cukier. a cytryna.. pewnie chodzi o witamine. podawal mi to kumpel jezdzacy na zawody, i ktory wyglada tak, jak ja bym chcial. a ja wierze rzeczom, ktore dzialaja.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024