Tajger- czy to zdrowo??
Napisano Ponad rok temu
Jako że są wakacje trenuję prawie codziennie od 2 do 3 godzin dziennie. Zawsze w połowie treningu ogarniało mnie znużenie które powodowało że robiłem wszystko byle jak albo wogóle kończyłem trening za wcześnie.
Jakiś czas temu w biedronce odkryłem napój energetyczny Tiger w saszetkach w cenie jedynych 89 groszy. Działa na mnie po prostu rewelacyjnie daje kopa, sprawia że nie pojawia się znużenie treningiem i dodaje chęci do kolejnych treningów,
Moje pytanie brzmi czy nie będzie jakichś skutków ubocznych lub czy to nie bedzie po prostu nie zdrowe gdy wypijam od 3-5 tajgerów tygodniowo?? max 1 dziennie :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale to chyba jakis skrajny przypadek był Ja sam pije od czasu do czasu i nic mie jeszcze nie było .
Napisano Ponad rok temu
Znam przypadek kolesia ktory po wypicu kilku takich drinkow w dosyc krotkim okresie czasu załapał jakies stany lekowe(zaczał sie bac tylko nie wiedzial czego) i rozbolała go pikawa .
Ale to chyba jakis skrajny przypadek był Ja sam pije od czasu do czasu i nic mie jeszcze nie było .
Ja bylem swiadkiem jak kolega wypil z 3-4 redbull-e czy cos takiego na raz i potem chodzil jak byk i wszedzie szukal zaczepki, doslownie mial spuszczony leb rece rozlozone jak by nosil telewizory i caly czas gadal " no gdzie sa Ci wszyscy ludzie" itp ale to chyba tez skrajny przypadek :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wracając do tematu:
Jeden Tygrysek dziennie nie ci zaszkodzi. JEDEN.[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i strona do poczytania:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jednym slowem, kofeina i cukier.
lepiej popijac mineralna i w domu lyknac kilka owocow plus witaminy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wspominajac o ilosciach kofeiny czy w kawie czy w herbacie a ilosci potrzebnej do wiekszego niz placebo pobudzenia...
Napisano Ponad rok temu
herbata ma kofeine, i pobudza. miod to cukier. a cytryna.. pewnie chodzi o witamine. podawal mi to kumpel jezdzacy na zawody, i ktory wyglada tak, jak ja bym chcial. a ja wierze rzeczom, ktore dzialaja.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
obwód ręki w biepsie
- Ponad rok temu
-
problem przy skakance
- Ponad rok temu
-
Problem z bieganiem
- Ponad rok temu