Kreiten rozumiem że jesteś dobrym zawodnikiem, nie boisz się wlaczyc konfrontować. Wiele widziałeś. Może chcesz gdzieś pokazać swoie umiejętności. Po co strzępic sie na forum. Może okazać się że nauczysz mnie i moich kolegów z VT wiele ciekawych rzeczy, które przekazał ci janek i rysiu przy piwie a ja ciemnika tego nie wiem? Co ty na to?
W końcu expertem jestes i dam ci szansę się wykazać 8) Chetnie obejrze wiodące trendy w SKMP

, ja nie jestem Szefem Stowarzyszenia Krav Maga ( a to chyba do czegoś zobowiązuję) nie mam tak bogatych umiejetnosci
  , ja nie jestem Szefem Stowarzyszenia Krav Maga ( a to chyba do czegoś zobowiązuję) nie mam tak bogatych umiejetnosci   a co za tym idzie nie muszę ich mieć. Nie przypominam sobie bym na forum tutaj kogoś wyzywał do walki, tak jak to ty czynisz. Wiec logicznie nie mogę być wirtualnym wojownikiem
  a co za tym idzie nie muszę ich mieć. Nie przypominam sobie bym na forum tutaj kogoś wyzywał do walki, tak jak to ty czynisz. Wiec logicznie nie mogę być wirtualnym wojownikiem  

FaceBook
 FaceBook