System walki w bliskim kontakcie
Napisano Ponad rok temu
Kreiten rozumiem że jesteś dobrym zawodnikiem, nie boisz się wlaczyc konfrontować. Wiele widziałeś. Może chcesz gdzieś pokazać swoie umiejętności. Po co strzępic sie na forum. Może okazać się że nauczysz mnie i moich kolegów z VT wiele ciekawych rzeczy, które przekazał ci janek i rysiu przy piwie a ja ciemnika tego nie wiem? Co ty na to?
W końcu expertem jestes i dam ci szansę się wykazać 8) Chetnie obejrze wiodące trendy w SKMP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam Kwiat
Napisano Ponad rok temu
Od października zapraszam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie trenujesz ?
W jakiej formule chcesz walczyć?
Nie przegrywa ten kto nigdy nie walczy, a Ty widze że jedynie jestes silny w pysku.
Napisano Ponad rok temu
Jak dla ciebię to mogę walczyć w twojej formule - jest mi to obojętne - . A gdzie ? Gdzie sobie zyczysz, żeby się piskorzu nie okazało że masz za daleko albo są nie takie zasady jak powinny byc...
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję i pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eve, poniekąd ma rację skoro szef Stowarzyszenia Krav Maga został wyduszony w parterze w podrzędnych zawodach, to nie jest dziwne, iż Stowarzyszenie musi posiłkować się instruktorami z innych systemów.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Grot
A sprawdziłeś kto startował na tych zawodach? Dopiero potem mów o ich podrzędności. Poza tym wcale nie jest pewne, że Kopeć w nich startował. Po drugie co ma start w zawodach w judo do kwalifikacji w Kraw Maga? Ludzie, pomyślcie czasami.
Napisano Ponad rok temu
Myślenie stanowi kolosalna przyszłość
Zawody na pewno były na "światowym poziomie" i w prasie o nich było głośno
Podobno Krav Maga jest sytemem pełnym (taką informacje mozna znaleźć na hebrajskich stronach) więc reprezentant Izraelskiej sztuki walki powinien potrafić walczyć w parteże a nie dać sie zadusić.
Napisano Ponad rok temu
Jesli sie boisz albo masz 10 lat to nie pisz i przestan oczerniac ludzi, którzy walczą wiele lat.
GROT jestes beznadziejny, jak potrafisz tak wrzucać to jedz do Poznania i powiedz Włodkowi ze jest cienki i zaduś go w parterze. Chyba ze tez jestes internetowym wojownikiem. Wiesz gdzie trenuje, co trenuje i zawalcz. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Czy jestem beznadziejny? raczej ty jeśli w taki sposób formułujesz swoja argumentację , ja nie jestem Szefem Stowarzyszenia Krav Maga ( a to chyba do czegoś zobowiązuję) nie mam tak bogatych umiejetnosci a co za tym idzie nie muszę ich mieć. Nie przypominam sobie bym na forum tutaj kogoś wyzywał do walki, tak jak to ty czynisz. Wiec logicznie nie mogę być wirtualnym wojownikiem
Ty natomiast jestes chetny do przyjadów .
Więc kto nim jest ?
Napisano Ponad rok temu
"Kreiten rozumiem że jesteś dobrym zawodnikiem, nie boisz się wlaczyc konfrontować. Wiele widziałeś. Może chcesz gdzieś pokazać swoie umiejętności. Po co strzępic sie na forum. Może okazać się że nauczysz mnie i moich kolegów z VT wiele ciekawych rzeczy, które przekazał ci janek i rysiu przy piwie a ja ciemnika tego nie wiem? Co ty na to?
W końcu expertem jestes i dam ci szansę się wykazać Chetnie obejrze wiodące trendy w SKMP".
A ty skoro masz tak małe umiejętności to po co się wymądrzasz i krytykujesz kogoś kto by cię czapką nakrył ?
Jedź i powiedz mu to prosto w twarz, chyba że się boisz
Napisano Ponad rok temu
!!!STOP DZIECIOM NEOSTRADY!!!
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
I czego to niby by dowodzi? Zaznaczam, ze nie jestem jakims szczegolnym fanem Kwav Magi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Obóz nad BIAŁKĄ 2006
- Ponad rok temu
-
Zakończył się kolejny letni obóz Krav Maga.
- Ponad rok temu
-
STAŻ ESDS W WARSZAWIE 26-27.08.2006
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanko
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W KUTNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
CZY BEDZIE OTWARTA SEKCJA W TYCHACH
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Bielsku-Białej
- Ponad rok temu
-
KW i SAMBO w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
treningi krav magi w wakacje!! ŁÓDŹ