Full tang do 4", tip up carry
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Full tang do 4", tip up carry
Witam Szanowne Gremium
Wspomóżcie mnie swą rozległa wiedzą i podajcie, proszę, przykłady noży, które podobnie jak CRKT K/P Companion lub Camillus Backup przystosowane są do noszenia na pasie w pozycji rękojeścią w dół. Szukam noża do codziennego noszenia (do wczoraj ;-(( był to CRKT K/P Companion ), więc ostrze nie powinno przekraczać 4,0 ", a optimum to 3,5 ".
Czy Spyderco Moran da się nosić rękojeścią w dół bez ryzyka zgubienia ?
Pozdrowienia
Stary
Wspomóżcie mnie swą rozległa wiedzą i podajcie, proszę, przykłady noży, które podobnie jak CRKT K/P Companion lub Camillus Backup przystosowane są do noszenia na pasie w pozycji rękojeścią w dół. Szukam noża do codziennego noszenia (do wczoraj ;-(( był to CRKT K/P Companion ), więc ostrze nie powinno przekraczać 4,0 ", a optimum to 3,5 ".
Czy Spyderco Moran da się nosić rękojeścią w dół bez ryzyka zgubienia ?
Pozdrowienia
Stary
Napisano Ponad rok temu
Re: Full tang do 4", tip up carry
kupujesz jakikolwiek, ktory ci sie spodoba w podanym wymiarze, lub skrobiesz do ktoregos z naszych knifemakerow, zeby ci zrobil (wycinany, kuty). Potem klikasz na druga ikonke od lewej, ktora jest na samym dole tej strony i piszesz maila o kydex do noszenia rekojescia w dol. Za wszystko razem powinienes wyrobic sie w cenie, ktora chcialbys przeznaczyc na wymarzony "firmowy" noz, a w zamian za to dostaniesz cos zrobione pod wlasne widzimisie i praktycznie tej samej klasy (pisze praktycznie, bo jesli jestes nozowy lamer, to i tak zajedziesz nawet firmowy noz, a o te kilka stopni HRC czy kilka mikronow w niedorobkach to sie tylko wielcy hobbysci kloca, ale noze dla nich to od 500 dolcow w gore)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmowe foldery - TUNEL ze Stallone i serial LOST
- Ponad rok temu
-
Victorinox 0.84 51.M04
- Ponad rok temu
-
Benchmade CSK (Combat Rescue Knife)
- Ponad rok temu