Gaz dla dziewczyny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chlopaki 10 zeta za przejazd taksowka razy 20dni w miesiacu czyli 200zl miesiecznie to wole jednak cos do samoobrony kupic bo zbednych 200zl/miesiac nie mam...
Tyle że gazy.paralizatora raczej nie użyje (nie zdąży lub będzie się wahać), a to może jeszcze bardziej rozwścieczyć napastnika. Samo posiadanie broni nie czyni nas niestety niezniszczalnymi.
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się że nie wystarczy mieć broń.Trzeba umieć jej używać w sytuacji zagrożenia a nie każdy wtedy umie zachować zimną krew
Napisano Ponad rok temu
no spoko, ale watpie zeby dziewczyna zdazyla uzyc jakiejs broni jak jak napastnik zaatakuje bo dostanie lufe i jej sie odechce uzywania jakiej kolwiek broni jesli wogole zdazy wyciagnacchlopaki 10 zeta za przejazd taksowka razy 20dni w miesiacu czyli 200zl miesiecznie to wole jednak cos do samoobrony kupic bo zbednych 200zl/miesiac nie mam...
http://www.forum-kul...showtopic=83215 jest obrazek na pierwszej stronie to niech taki kupi powinien byc skuteczny z tego co pisza, ale nie wiem jak z rozmiarem
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co do argumentu, że nie zdąży użyć gazu - myślę, że większość zaczepek na kobiety zaczyna się słownie i niewinnie. Wtedy dziewczyna ma szansę szybko użyć gazu. Ja bym postawił na gaz, chociaż temat ten powinien być w dziale Samoobronia kobiet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kup gaz dziewczynie w żelu (firma nie ma większego znaczenia, możesz zobaczyć propozycje kolegów z tematu podwieszonego na temat gazów)
i niech go nie trzyba gdzieś w torebce tylko zawsze w kieszeni, gdzie szybko bedzie mogła sięgnąć.
możesz jej sprawić również paralizator połączony razem z gazem, ale to znacznie większy koszt.
Napisano Ponad rok temu
a ja bym sie zastanowil czy tam naprawde jest tak niebezpiecznie jak mówią legendy.... 8)
Egzactly !!!!
No i poobserwowal czy jej zahcowanie bo jak idzie niepewna siebei z głową spuszczoną w dol to przyciaga takich ulicznych kozaków na tak zwana "ofiare"
Napisano Ponad rok temu
kontur 17 powiedz mi gdzie znajde taki paralizator z gazem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kontur 17 powiedz mi gdzie znajde taki paralizator z gazem?
ale ja mam je taniej
oczywiście jak Ci bardzo zależy to Ci jeszcze coś opuszczę
Napisano Ponad rok temu
moja dziewczyna czuje sie niepewnie (...)
Nad tymi słowami należy się zastanowić, bo one właśnie wskazują kierunek działania, pole do pracy. Pewnie Twojej dziewczynie bardzo zależy na Tobie, prawda? Niewykluczone więc, że bez względu na stopień rzeczywistego zagrożenia, ona chętnie będzie uciekać w rolę małej-przestraszonej, żeby:
a) zyskać Twoje zainteresowanie jej osobą, oczywiście we wzajemnym zainteresowaniu nie ma nic złego, o ile tylko obie strony grają w tę samą grę
dać Ci okazję do tego, byś mógł poczuć się wielki i silny. No, przyznaj się - sprawia Ci frajdę, kiedy odprowadzasz ją do domu i masz poczucie, że w Twoim towarzystwie ona jest bezpieczna, nie?
c) spowodować, że będziesz jej poświęcał swój czas. A nie od dzisiaj wiadomo, że ktoś kto kocha, chce cały czas przebywać w towarzystwie kochanej osoby. Sytuacja pt. "Boję się" świetnie się nadaje do tego, by na niej pojechac jak najdłużej.
d) ...
e) ...
Napisałam o tym, co pierwsze przyszło mi do głowy, ale tych powodów może być rzecz jasna o wiele więcej. Mogą być nie te, lecz zupełnie inne. Może być i tak, że dziewczyna sama może do końca sobie ich nie uświadamiać. Dlatego warto, żebyście porozmawiali ze sobą na ten temat. To o wiele lepsze, niż "akt heroizmu" w postaci kupienia jej gazu, który - jak uczy życie - wcale nie rozwiązuje problemów kobiet.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Na ile starczyl ci gaz?
- Ponad rok temu
-
Gazy typu CS i OC... legalne...?
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz wybrałeś / wybierasz dla siebie
- Ponad rok temu
-
Gaz,pałka,paralizator...co najlpesze na ulice
- Ponad rok temu
-
GAZY obronne
- Ponad rok temu
-
Gazy
- Ponad rok temu
-
gaz w warszawie
- Ponad rok temu
-
Realny test skuteczności gazu Cannon Anti Attack (zielony)
- Ponad rok temu
-
Tak, znow pytanie o gaz
- Ponad rok temu
-
Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
- Ponad rok temu