Ocena latareczki
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Niestety nie ma zadnego zdjecia jak to swieci, czy ktos moze testowal? Czy za ta cene znajde cos lepszego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fenix L1p
fenix E1
Fenix lop
Fenixl1T
fenix p1
civictor V1
Jetbeam jet-1
ceny od ok120-200pln zasilanie 1xAA lub 1XAAA, do części atarek n 1xAA można wsadzić aku 14500 i dostają wtedy niezłego kopa.
z tanich opcji: Photony, Invy microlight itp świecidełka ok.40-90pln
Wszystkie świecą mocniej niż solitaire (wiem bo miałem) i bateria starcza na znacznie dłużej, a są mniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Solitiare to już historia.
Jeśli jednak bierzesz pod uwagę różnicę w cenie, to dolicz sobie szybsze zużywanie się w niej baterii baterii no i ewantualną wymianą żarówek.
Napisano Ponad rok temu
Każda przyzwoita, markowa na diodę LED lub kilka świeci moim zdaniem dłużej i lepiej oświetla od Maglite na 2AAA nie mówiąc już o 1AAA ...
Do sierpnia wystawię na bazar 3 sztuki MiniMaglite 2AA z czego 2 w stanie idealnym z zapasem żarówek i części zamiennych a do tego Opalec New Beam z urwanymi nóżkami do samodzielnej naprawy.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Świeci bardzo ładnie rozproszonym światłem ponad 12h na akumulatorach AA Ni-MH 2500mAh.
Uszkodzenie nie miało wpływu na jakość światła. Czasem nie kontaktuje podczas włączania - potem świeci stabilnie. Trzeba sobie te nóżki przykleić albo inaczej rozwiązać mocowanie do latarki.
Jakieś 1/2 ceny będę za to chciał a za latarki i dodatki 2/3 sklepowej.
Osobiście czaję się na Fenixa L1T albo L2T
Jako latarka użytkowa MiniMag z Opalekiem jest jednak super (doskonale oświetla do paru metrów i jest oszczędna) do tego zielony metalic
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Multitool Gerber - Urban Legend
- Ponad rok temu
-
Ruchoma bateria w fenix P1
- Ponad rok temu
-
Nóż dla płetwonurka