Savoir vivre w aikido
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tej, ja chyba znowu mam deżawi...Kto to sie tu stale czepial o osobiste wycieczki...? :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Tej, ja chyba znowu mam deżawi...Kto to sie tu stale czepial o osobiste wycieczki...? :roll: :roll: :roll:
ej Chłopaki - jesteście niesprawiedliwi.
bujin pisze w tym topicu o swoich odczuciach i swoim nastawieniu. prezentuje tym samym swoje wyobrażenie/wizję trenowania aiki,.
Myślę, ze Szczepan ma prawo personalnie oceniać bujina stanowisko (zresztą z wzajemnością).
pozdr
kurm
Napisano Ponad rok temu
Możliwe. Jednak przede wszystkim chodzi o to, że sobie zwyczajnie jaja robimy! Reszta, przynajmniej mnie, gigla totalnie......ej Chłopaki - jesteście niesprawiedliwi...
PS. Może następnym razem, gdy będzie jakaś prywatna wojenka, się Szczepan nie będzie dziwił. Przykład idzie "z góry" ;-) 8)
Napisano Ponad rok temu
Dobrze ujales... Bujin pisze O SOBIE I SWOICH ODCZUCIACH - do czego ma PELNE PRAWO.Tej, ja chyba znowu mam deżawi...Kto to sie tu stale czepial o osobiste wycieczki...? :roll: :roll: :roll:
ej Chłopaki - jesteście niesprawiedliwi.
bujin pisze w tym topicu o swoich odczuciach i swoim nastawieniu. prezentuje tym samym swoje wyobrażenie/wizję trenowania aiki,.
Myślę, ze Szczepan ma prawo personalnie oceniać bujina stanowisko (zresztą z wzajemnością).
pozdr
kurm
Szczepan zas wjechal na CUDZE ODCZUCIA, czego zabrania mu jego wlasny regulamin.
Co nie...?
Poza tym - jak potwierdza irimi - smiesznie dosc jest...
Napisano Ponad rok temu
Ale skoro w danej grupie sie ludziki znają, to może wystarczy otworzyć jape i powiedzieć coś w stylu "lajt dzisiaj, ok?"
Nie wiem jak będzie potem, ale teraz jestem newbie i traktują mnie dobrze, techniki są robione powoli, krok po kroku tak żebym najpierw załapał o co chodzi i żaden wteran sie nie wścieka, że ma nowego na karku. Za co jestem wdzięczny, bo lipa by była jakby mną zaczęli od razu bez pardonu rzucać.
Napisano Ponad rok temu
Ta, widze że zabawny temat sie zrobił z ważnego problemu ;]
Ale skoro w danej grupie sie ludziki znają, to może wystarczy otworzyć jape i powiedzieć coś w stylu "lajt dzisiaj, ok?"
Nie wiem jak będzie potem, ale teraz jestem newbie i traktują mnie dobrze, techniki są robione powoli, krok po kroku tak żebym najpierw załapał o co chodzi i żaden wteran sie nie wścieka, że ma nowego na karku. Za co jestem wdzięczny, bo lipa by była jakby mną zaczęli od razu bez pardonu rzucać.
eeee tam lipa - byś miał tak:
trening - pół roku leczenia - trening - pół roku leczenia - trenineg.... itd.
popatrz na to w ten sposób - byś miał zajebiście duzo wolnego czasu :twisted:
:wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[PAA] Letni Obóz - Ińsko 2006
- Ponad rok temu
-
Najskuteczniejszy styl
- Ponad rok temu
-